NOVOSTI SAZNAJU: Stanković novi trener Novog Pazara

Novosti online

14. 12. 2022. u 10:38 >> 10:42

FUDBALSKI klub Novi Pazar je nakon raskida saradnje sa Damirom Čakarom imenovao novog šefa stručnog štaba, reč je o Aleksandru Stankoviću, saznaju Novosti.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Станковић нови тренер Новог Пазара

FOTO: A. Ilić

Aleksandar Stanković je kao trener vodio Metalac, Radnički iz Niša u dva navrata, sa timom iz Gornjeg Milanovca izborio je ulazak u Superligu Srbije, ali je prvi posao u eliti imao u Nišu, kada je Nišlije sačuvao od ispadanja iz lige. U karijeri je takođe vodio i Bežaniju.

Četrdesetjednogodišnji trener dolazi u tim umesto Damira Čakara, koji je na toj poziciji zamenio Vladimira Gaćinovića koji se zbog privatnih problema povukao, a sa klubom je beležio sjajne rezultate.

Ugovor sa Stankovićem potpisan je do kraja tekuće sezone. Uz opciju produženja ugovora na još godinu dana.

Novi Pazar trenutno se nalazi na šestoj poziciji na tabeli Superlige Srbije, a sa Stankovićem će pokušati da do kraja sezone obezbede mesto koje vodi u Evropu.

Podsetimo, Robert Prosinečki je pregovarao sa klubom, prema saznanjima našeg portala, ali do dogovora dve strane nije došlo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)