BJEKOVIĆ I ZEČEVIĆ ZANEMELI OD TUGE: Velika tragedija koja je potresla Partizan i srpski fudbal

Novosti online

08. 12. 2022. u 14:43

Bivši as Partizana Miodrag Ješić je poginuo ovog četvrtka, a to je uznemirilo sve one koji su ga poznavali i kroz karijeru, kao i u privatnom životu.

БЈЕКОВИЋ И ЗЕЧЕВИЋ ЗАНЕМЕЛИ ОД ТУГЕ: Велика трагедија која је потресла Партизан и српски фудбал

FOTO: M. Vukadinović

Jedan od takvih definitivno je aktuelni čelnik Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković koga je smrt prijatelja veoma pogodila.

– Sarađivali smo dok je bio igrač, potom sam ga dva puta angažovao kao trenera prvog tima u mandatu sportskog direktora Partizana, jer sam prema njemu uvek gajio posebne simpatije. Bio je izuzetan fudbaler, kasnije trener, a iznad svega čovek koga su svi voleli i poštovali. Bio sam uz njega kada je doživeo veliku porodičnu tragediju – smrt kćerke i znam šta je sve preživeo, kako se namučio i sada se dogodi ova nesreća… Ne mogu da dođem k sebi, zaista… Mnogo sam potresen, otišao je izuzetan čovek, legenda Partizana – kaže Bjeković za Telegraf.

FOTO: Žarko Zečević

 

U istom tonu zbori i bivši generalni sekretar crno-belih, trenutno čelnik Olimpijskog komiteteta Srbije – Žarko Zečević, koji je takođe sarađivao sa Ješićem dugi niz godina.

– Velika tragedija, šta drugo da kažem… Ješa je, nažalost, izgubio kćerku u saobraćajnoj nesreći, a ista sudbina ga je zasedila. Bio je izuzetan čovek, igrač, trener, bilo je zadovoljstvo poznavati ga i sarađivati sa njim. Velika tragedija, velika, prerano je otišla još jedna legenda Partizana – istakao je Žarko Zečević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade