KĆERKA MU POGINULA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Tragedija koja je obeležila život Miodraga Ješića

Novosti online

08. 12. 2022. u 12:56

Legendarni fudbaler i nekadašnji trener Partizana Miodrag Ješić poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći.

КЋЕРКА МУ ПОГИНУЛА У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ: Трагедија која је обележила живот Миодрага Јешића

Foto arhiva VN

A na identičan način mu je stradala i kćerka.

On je u perioda kada je po drugi put seo na klupu Partizana (sezona 2006/2007) u jednom od intervjua govorio o velikoj tragediji koja ga je, po njegovim rečima, bacila u ogromnu tugu i depresiju.

Ćerka mu je sa svega 19 godina doživela saobraćajnu nesreću i kasnije zahvaljujući nemarnosti jednog lekara preminula od unutrašnjeg krvarenja.

- Moja bivša supruga Jelena me je obavestila da je naša ćerka imala saobraćajnu nesreću i odmah sam doleteo iz Tunisa za Beograd, a od straha od loših vesti sam se plašio sletanja u Srbiju. Nisam mogao da podnesem činjenicu da mi je ćerka preminula. Jelena u saobraćajnoj nesreći nije imala ni ogrebotine. Hitna služba je bila na licu mesta i odmah su je odveli na kontrolu u Urgentni centar. Sve je bilo u redu na prvim pregledima, ali kada je lekar zadužen da napravi ultrazvuk tog dana trebao da napravi snimak on je spavao i niko nije smeo da ga probudi jer je bio nezgodan. Tako su mi govorili. Jelena je imala unutrašnje krvarenje i posle nekoliko dana je preminula. Da je lekar tog dana odmah uradio snimak, ona bi ostala živa, a imala je svega 19 godina - rekao je Miodrag Ješić.

Kobni događaj se dogodio pre 20 godina u vreme kada je Ješić vodio ekipu Sfaksiena iz Tunisa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

KURTI POBEGAO: Pukla bruka u Prištini (VIDEO)