"VIDEO SAM ŽENU ISPRED MENE KAKO UMIRE": Šokantna ispovest izbodenog fudbalera Monce

Novosti online

28. 10. 2022. u 10:21

Opasan incident koji je mogao da ima i daleko značajnije posledice dogodio se u četvrtak naveče u jednom trgovačkom centru u blizini Milana.

ВИДЕО САМ ЖЕНУ ИСПРЕД МЕНЕ КАКО УМИРЕ: Шокантна исповест избоденог фудбалера Монце

Foto: EPA

Fudbaler londonskog Arsenala na pozajmici u Monci Pablo Mari (29) izboden je tokom napada koji je izveo 46-godišnji Italijan. On je, naime, u središtu trgovačkog centra za vreme velike gužve iz džepa izvadio nož i počeo nasumično ubadati ljude.

Marija su, zajedno s još nekolicinom ljudi, helikopterom nakon nemilog događaja odveli u bolnicu, a štopera novog italijanskog prvoligaša sada čeka lakši zahvat.

- Šta se dogodilo? Jednostavno, imao sam sreće. Video sam ženu ispred mene kako umire, a to sam mogao biti ja. Vodio sam svoje dete u kolicima, a onda sam osetio oštru bol u leđima. Okrenuo sam se i video čoveka kako ispred mene ubada osobu u vrat. Ja sam dobro, već ću u ponedeljak biti na terenu - rekao je defanzivac za Gazetu delo sport.

Španska Marka još je ranije saznala da je Mari u redu, da je razgovarao s izvršnim direktorom Monce Adrijanom Galianijem i s trenerom Rafaeleom Paladinom. Pre nego što je išao na ušivanje duboke rane na leđima bio je prestravljen, a u tim su se trenucima doktori još uvek borili za život 30-godišnje radnice koja je kasnije preminula.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije