A KAD SU REFLEKTORI POČELI DA SE GASE... Ono što se desilo na stadionu posle meča Nica - Partizan, pamtiće i Francuska i Srbija (VIDEO)

Novosti online

27. 10. 2022. u 22:07

PARTIZAN nije uspeo da već posle petog od šest kola Lige konferencija obezbedi direktan plasman u osminu finala, ali će se još neko vreme pričati o tom gostovanju crno-belih u Francuskoj. Sa pravom.

А КАД СУ РЕФЛЕКТОРИ ПОЧЕЛИ ДА СЕ ГАСЕ... Оно што се десило на стадиону после меча Ница - Партизан, памтиће и Француска и Србија (ВИДЕО)

Twitter / Fudbalski_Hram

Podsetimo, Nica je savladala Partizan u vrlo zanimljivom duelu, posle čega je stadion počeo da se prazni.

Ali, dok su svetla na reflektorima krenula polako da se gase, a deo publike već napustio tribine, dve veće grupe su ostale na svojim mestima:

Jedno su bili Partizanovi "grobari", koji su po uobičajenim pravilima za međunarodne mečeve morali da sačekaju da svi ostali izađu sa stadiona da bi se i oni uputili kućama, a drugo su bile najvatrenije pristalice Nice.

I, onda se desila scena koja će se dugo, dugo pamtiti.

Srbi u crno-belim obeležjima su počeli da viču na sav glas "Kosovo!", a Francuzi su im, s druge strane stadiona, odgovarali "Srbija!"

To se ponavljalo nekoliko puta, sve dok jedni druge, Srbi i Francuzi, nisu pozdravili gromoglasnim aplauzima ovo zajedničko skandiranje činjenici da je Kosovo bilo i ostalo Srbija.

Evo i kako je sve to izgledalo na samom stadionu Nice:

Što se samog fudbala tiče, usled nesvakidašnje situacije, da je odložen meč Slovacko - Keln, još uvek nije 100% poznato šta sve tačno odgovara crno-belima pred poslednje kolo, da bi prošli dalje, ali im svakako evropsko proleće donosi situacija u kojoj oni protiv Slovackog (sledećeg četvrtka od 21 sat u Beogradu) osvoje više bodova nego Nica na gostovanju Kelnu.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)