ŠTA JE TO MORINJO ŠAPNUO DEJANU STANKOVIĆU? Gospodin posebni je birao posebne reči kada je pričao o srpskom strategu

Novosti online

17. 10. 2022. u 23:04

FUDBALERI Sampdorije na čiju je klupu nedavno seo Dejan Stanković danas su se u 10. kolu italijanske Serije A sastali sa Romom predvođenom Žozeom Morinjom, i poraženi su rezultatom 1:0. Posebnu pažnju fudbalske javnosti privukao je susret ova dva trenera neposredno pre početka meča.

ШТА ЈЕ ТО МОРИЊО ШАПНУО ДЕЈАНУ СТАНКОВИЋУ? Господин посебни је бирао посебне речи када је причао о српском стратегу

FOTO: EPA

Bio je ovo okršaj učenika i učitelja, portugalski strateg bio je Stankovićev trener, dok je srpski as sa mnogo uspeha nosio dres Intera. Susret predstavnike neke nove trenerske generacije i starog trenerskog lisca bio je jako emotivan, o čemu ste mogli već čitati na portalu Novosti.

Tanjug/AP

Na kraju, bio je ovo tipičan primer morinjovskog defanzivnog "masterklasa", jer je "gospodin posebni" nakon postignutog gola prepustio loptu timu Dejana Stankovića, koji nije uspeo da probije kao i obično kompaktu odbranu tima koji predvodi Žoze.

Nakon završetka rovovske borbe legendarni Portugalac je podelio svoje utiske sa medijima, ali nije propustio da uputi po koju lepu reč čoveku sa kojim je razvio čvrst prijateljski odnos u taboru milanskog tima sa "Đuzepe Meace".

- Zadovoljan sam kako igrom, tako i rezultatom. Zaslužena pobeda zbog koje sam vrlo srećan, srećan sam jer smo slavili protiv tima koji je izgarao za svaku loptu čitavim tokom utakmice. Stankoviću šaljem zagrljaje, on je poseban tip.

Morinjo je otkrio i šta mu je rekao neposredno pre utakmice u već pomenutom susretu u kom je Portugalac sa očinskim pristupom prišao svom mlađem kolegi.

- Pitao sam ga "sećaš li se onog brutalnog gola koji si postigao ovde" - aludirajući na bombu srpskog asa iz vremena kada je nosio dres "neroazura". 

BONUS VIDEO: Mitrovićevih 50 golova za Srbiju: kako pogađa „Mitro gol“?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona