LUIS SUAREZ POSTAJE KONKURENCIJA SRPSKOM GOLGETERU: Legendarni Urugvajac nakon povratka u domovinu već pakuje kofere

Novosti online

05. 10. 2022. u 19:33

LUIS Suarez iz ljubavi prema svom Nasionalu vratio se u urugvajski fudbal i izazvao pravi sportski zemljotres povratkom u domovinu. Njegov ugovor sa voljenim klubom ističe već u novembru, a "Marka" i "As" pišu da je izvesno da će se ovaj strašni golgeter preseliti u američku MLS ligu.

ЛУИС СУАРЕЗ ПОСТАЈЕ КОНКУРЕНЦИЈА СРПСКОМ ГОЛГЕТЕРУ: Легендарни Уругвајац након повратка у домовину већ пакује кофере

foto: EPA

Suarez koji trenutno ima 36 godina bi trebalo da obuče dres El Ej galaksija, tima za koji na poziciji napadača nastupa bivši Zvezdin igrač - Dejan Joveljić. Luis će tako postati konkurencija momku iz Bijeljine koji je nedavno izabran za najboljeg igača svog tima prema glasovima navijača tima iz Kalifornije.

FOTO: Printrksin/Instagram/FSS

Udarna igla urugvajske reprezentacije za Nacional je debitovala 2005. kao 18-godišnjak. Suarez je svojim golovima klubu odmah pomogao da se domogne naslova nacionalnog šampiona. Kasnije je nastupao za Groningen, Ajaks, Liverpul, Barselonu i Atletiko. U karijeri je postigao više od 500 golova i osvojio 19 trofeja.

Jedini je prekinuo dominaciju Mesija i Ronalda u borbi za trofej evropske Zlatne kopačke, a to je učinio čak dva puta. 

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba