"ČUO SAM SVAKAKVE PRIČE O SVOM ŽIVOTU": Bibras Natho na terenu zapušio usta kritičarima, pa im se javno obratio

Novosti online

04. 10. 2022. u 14:44

IZRAELSKI internacionalac Bibras Natho i ove sezone briljira u dresu Partizana, postigao je već osam golova u domaćem šampionatu i na to dodao dve asistencije. Uprkos tome što i u 34. godini "pleše" po travnatim podlogama, postoji jedan deo kritički nastrojenih "grobara" koji tvrde da više fizički nije spreman da 90 minuta igra na visokom nivou.

ЧУО САМ СВАКАКВЕ ПРИЧЕ О СВОМ ЖИВОТУ: Бибрас Натхо на терену запушио уста критичарима, па им се јавно обратио

FOTO: M. Vukadinović

Glasovi "nevernih Toma" stigli su i do Natha, on ih je demantovao na terenu svojom magijom i ulogom u Petrićevom fudbalskom sistemu, a sada im se obratio i javno. 

- Čim sam rešio problem sa anemijom i obavio manju operaciju prepona, osećam se mnogo bolje. Mogao sam i prošle sezone da igram više od 60-65 minuta. Zadovoljan sam minutažom, nadam se da ću da nastavim sa podjednakom energijom. Glavno mi je da pomognem timu, ako je sat – sat, više – više - rekao je Natho za Žurnal i dodao:

- Čuo sam svakakve priče o svom životu i karijeri, zato se i zovu – glasine. Ljudi vole da komentarišu svašta, ne snose nikakvu odgovornost, kad bi plaćali za to – ne bi bilo tako. Previše gluposti. Pokazao sam i dokazao, nadam se, svima da imam snage i da mogu da igram 90 minuta na visokom nivou.

Šansu da još jednom da doprinos "parnom valjku" Izraelac će imati već u četvrtak od 21 čas kada Partizan bude gostovao Kelnu.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 16:55

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)