DEJAN STANKOVIĆ PONOVO U SERIJI A! Bivši strateg Crvene zvezde viđen u ekskluzivnom restoranu na večeri koja je otkrila sve

Novosti online

04. 10. 2022. u 13:57

BIVŠI fudbaler i strateg Crvene zvezde Dejan Stanković nalazi se na pragu da sedne na klupu jednog tima iz Serije A.

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ ПОНОВО У СЕРИЈИ А! Бивши стратег Црвене звезде виђен у ексклузивном ресторану на вечери која је открила све

FOTO: FK Crvena zvezda

Kako navode italijanski mediji, čelnici Sampdorije došli su u Milano i "zakucali na vrata" čoveka koji je svoju reputaciju stekao upravo na "čizmi" noseći dres Lacija i Intera. 

Stanković je sa rukovodstvom kluba iz Đenove viđen na zajedničkoj večeri u jednom ekskluzivnom restoranu u "gradu mode". 

Marko Lana, Antonio Romei, Danijele Fadijano i Karlo Osti su ispred Sampdorije na sto stavili Stankoviću ugovor koji bi srpskog stratega zadržao na njihovoj klupi najmanje godinu dana, ali je uključena i opcija automatskog produžetka na još jednu godinu, ukoliko ekipa izbori opstanak u Seriji A. 

FOTO: FK Crvena zvezda

Italijanski novinari takođe navode da bi odgovor nekadašnjeg trenera Zvezde mogao da bude negativan, a kao razlog se ističe i to što je on na radaru milanskog Intera, koji traži zamenu za Simonea Inzagija, čoveka koji je već viđen na izlaznim vratima "Đuzepe Meace" nakon lošeg starta šampionata.

Stanković je trenersku karijeru započeo u Crvenoj zvezdi. Šansu je iskoristio, ostvario zapažene rezultate u Srbiji osvajanjem dve duple krune, ali i u Evropi, pošto su crveno-beli oba puta sa njim na klupi prolazili grupnu fazu Lige Evrope.

Đenovljani su sve karte bacili na Dejana Stankovića, međutim, daleko od toga da nemaju spremne i rezervne opcije. Danijele De Rosi, Aurelio Andreacoli i Valter Zenga čekaju rasplet situacije u pregovorima sa srpskim trenerom. Iskusni Klaudio Ranijeri odbio je ponudu kluba pre toga.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna