SINIŠA MIHAJLOVIĆ TRPI GNUSNE UVREDE: Ćerka srpskog stratega "pokazala zube" isfrustriranoj masi i hrabro stala u odbranu oca

Novosti online

03. 09. 2022. u 13:18

FUDBALSKI klub Bolonja koji sa klupe predvodi srpski stručnjak Siniša Mihajlović i dalje traga za prvim trijumfom u Seriji A, i posle četiri odigrana kola ima samo dva boda što ne zadovoljava apitete navijača sa stadiona "Renato Dalara".

СИНИША МИХАЈЛОВИЋ ТРПИ ГНУСНЕ УВРЕДЕ: Ћерка српског стратега показала зубе исфрустрираној маси и храбро стала у одбрану оца

FOTO: pritnskrin/Viktorija Mihajlovic Instagram

Kako prenose italijanski mediji srpski trener se nalazi na "tankom ledu" i navodno bi mogao da bude smenjen ukoliko ekipa ne savlada Speciju u nedelju.

Pojedini navijači Bolonje "na nož" su dočekali pad forme tima popularnog "Mihe" i počeli da istresaju svoje frusutracije vređajući stratega njihovog tima.

Nekadašnji selektor Srbije je čitavo leto provodio na hemoterapijama boreći se sa teškom bolešću, a na sve životne nedaće njegova porodica mora da se bori i sa gnusnim uvredama.

FOTO: Printskrin/Instagram/ariannamihajlovic

Iz tog razloga je Viktorija Mihajlović odlučila da se oglasi na društvenim mrežama i stane u odbranu svog oca.

- Nikada ne pišem ovakve stvari na mrežama, trudila sam se da ne gubim vreme sa ljudima koji se kriju iza tastatura i tako ispoljavaju svoje frustracije, ali kada se pređe granica onda nešto moram da kažem - započela je kćerka Siniše Mihajlovića.

- Ne smatram da je ispravno mešati posao i privatni život. Ako hoćete da uvredite mog oca, ili da kritikujete njegov rad, samo napred. Ali kada je reč o porodici, njegovom zdravlju i mnogim drugim sramnim stvarima koje sam pročitala, onda to više ne prihvatam. Ovo što pišete je užasavajuće. Ne zaboravite da govorite o čoveku, ocu, da ima i decu koja mogu da čitaju to što pišete i da ih to jako pogodi. Stidim se u vaše ime - napisala je Viktorija.

Foto: AP

Može se pročitati i da su mediji na čizmi već pronašli eventualnu zamenu Mihajloviću, pa se bivši reprezentativac Italije Tijago Mota spominje kao njegov naslednik.

Utakmica Specija - Bolonja igra se u nedelju od 15 sati, a legendarni reprezentativac naše zemlje nažalost imaće imperativ pobede u tom meču, u suprotnom njegova pozicija biće ozbiljno ugrožena.

BONUS VIDEO: Milojević nakon 168. večitog derbija: Penal nas je presekao

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)