OVO MU NAVIJAČI NEĆE OPROSTITI: Obamejang prešao u Čelsi, a na ruci tetovaža... (FOTO/VIDEO)

Novosti online

02. 09. 2022. u 17:53

PJER EMERIH OBAMEJANG je u poslednjim trenucima prelaznog roka zamenio dres Barselone Čelsijevim, što se svakako neće svideti navijačima njegovog bivšeg kluba Arsenala, ali jedan detalj će izazvati negativne reakcije i dela navijača londonskih plavaca.

ОВО МУ НАВИЈАЧИ НЕЋЕ ОПРОСТИТИ: Обамејанг прешао у Челси, а на руци тетоважа... (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO:PRINTSKRIN/TVITER

Gabonac nije prvi fudbaler koji je prešao iz redova jednog londonskog giganta u drugi, setimo se samo Žirua, Vilijana, Davida Luisa, Čeha, Fabregasa, Ešlija Kola, Galasa, Emanuela Petija, Anelke, Benajuna... ali svakako je prvi koji je svoju ljubav prema jednom od njih ovekovečio tetovažom pre nego što je došao u drugi.

Obamejang, koji je ovih dana u centru pažnje ne samo zbog ovog transfera, nego i zbog brutalne pljačke koju je doživeo i batina koje je usput pretrpeo od pripadnika albanske mafije, na desnoj ruci nosi tetovažu koja prikazuje njega i njegovu decu u dresovima Arsenala kako ulaze na stadion tobdžija.

Ostaje da se vidi da li će Gabonac morati da prekrije tetovažu ili je kamuflira šminkom, ali ako plavcima donese boljitak u igri, nema sumnje da će mu i najzagriženiji navijači Čelsija, da ne kažemo baš oprostiti ovu tetovažu, ali progledaće mu kroz prste.

Obamejang je bio i kapiten Arsenala, a traku mu je oduzeo Mikel Arteta zbog remećenja discipline.

Gabonac će u Čelsiju ponovo sarađivati sa Tomasom Tuhelom, koji mu je bio trener u Borusiji Dortmund. Njegov transfer sa Nou kampa na Stamford bridž koštao je "plavce" oko 10 miliona funti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna