STRAVIČNE SCENE U DOMU ZVEZDE BARSELONE: Obamejang opljačkan i pretučen metalnom palicom

Novosti online

29. 08. 2022. u 10:08

Napadač Barselone Pjer Emerik Obamejang (33) jutros je pretučen i opljačkan u svom domu.

СТРАВИЧНЕ СЦЕНЕ У ДОМУ ЗВЕЗДЕ БАРСЕЛОНЕ: Обамејанг опљачкан и претучен металном палицом

FOTO: Printskrin/Instagram/Auba

Naime, četiri naoružana muškarca upala su u dom zvezde katalonskog kluba. Pretukli su ga metalnim šipkama, pretili su njemu i porodici pištoljima, te su ga opljačkali.

Španski mediji navode da je Obamejang ostao bez ogromne količine nakita. Lopovi su se uspeli domoći sefa i odneli su sve što je bilo u njemu.

Nije poznato kakve je povrede zadobio fudbaler Barselone. Čekaju se prve vesti i svakako se nadamo da je sa njim sve u najboljem redu.

Lopovi su pobegli sa mesta događaja u belom audiju A3. Policija je već počela istragu i u potrazi je za izvršiocima ovog dela.

Obamejang je voleo pokazivati bogatstvo na društvenim mrežama. Brojne su njegove fotografije kako uživa u luksuzu i verovatno je zbog toga i bio meta napada.

Ova pljačka mogla bi samo dodatno pojačati želju gabonskog fudbalera da ode iz kluba. On je prethodnih dana bio u pregovorima sa nekoliko ekipa.

Govorilo se dosta o tome da će se vratiti u Englesku. Čelsi je bio izuzetno zainteresovan za njegovo dovođenje i sigurno je da će nakon napada i pljačke Obamejang tražiti način da ode iz Barselone.

Obamejang je član katalonskog kluba postao u februaru ove godine. Odigrao je ukupno 24 utakmice i postigao je 13 pogodaka.

BONUS VIDEO: "Delije" se oprostile od Dejana Stankovića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)