LUKA DVA PUTA PADAO U NESVEST, ZAVRŠIO U BOLNICI: Strašne scene u komšiluku (VIDEO)

Novosti online

01. 09. 2022. u 09:38

U finišu utakmice Premijer lige Bosne i Hercegovine između Posušja i Željezničara (1:2) odigrala se prava drama zbog koje je susret nakratko prekinut.

ЛУКА ДВА ПУТА ПАДАО У НЕСВЕСТ, ЗАВРШИО У БОЛНИЦИ: Страшне сцене у комшилуку (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Glavni akter potresnih scena bio je Luka Begić koji je u nadoknadi vremena došao u kazneni prostor Željezničara kako bi Posušju doneo bod, tako da je nakon gužve probao i makazicama da postigne gol - i tako doživeo nezgodnu povredu. 

Begić je žestoko pao na leđa i tom prilikom je povredio vrat i izgubio je svest, kada su videli šta se dogodilo, pritrčali su mu fudbaleri oba tima i okrenuli ga na bok, ali tu nije bio kraj drame. 

Nakon što je Begić došao sebi i ustao, ponovo je pao na travu i izgubio svest. Hitna pomoć je odmah reagovala i odvela je Begića u bolnicu, a prema prvim informacijama, deluje da je doživeo potres mozga, kao i da je moralo bolje da se reaguje u prvobitnoj situaciji kada mu je dozvoljeno da ustane.

Trener Posušja Ferdo Milin je poručio da su Begiću stavili okovratnik i da je odvezen u bolnicu kako bi ga lekari pazili i pratili njegovo stanje. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 16:55

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima