OVO ĆE ZANIMATI DELIJE: Zvezda objavila cene ulaznica i dinamiku prodaje - evo kako do karata za grupnu fazu Lige Evrope

Novosti online

29. 08. 2022. u 13:20

PREDSTAVNIK Srbije u grupnoj fazi Lige Evrope Crvena zvezda objavila je cene karata za mečeve u kojima će dočekati Monako, Ferencvaroš i Trabzonspor, koje su danas puštene u prodaju.

ОВО ЋЕ ЗАНИМАТИ ДЕЛИЈЕ: Звезда објавила цене улазница и динамику продаје - ево како до карата за групну фазу Лиге Европе

FOTO: Č. Vuković

Paketi karata su u prodaji, kako na blagajnama, tako i onlajn.

Raspored prodaje je takav da će prednost imati vlasnici sezonskih ulaznica koji će moći u ponedeljak, 29. avgusta, od 12 do 19 časova, kao i u utorak (30. avgusta) i sredu (31. avgusta) od 10 do 19 časova na blagajnama da dođu do paketa karata za Ligu Evrope.

Dakle, oni svoja mesta mogu da otkupe zaključno sa sredom u 19 časova. 

Članovi će paket ulaznica moći da kupe u četvrtak (1. septembra) i petak (2. septembra) od 10 do 19 časova, a od subote kreće regularna prodaja za sve zainteresovane i trajaće do utakmice sa Monakom (četvrtak, 8. septembar, 21 čas). 

Karte će moći da se kupe i onlajn na adresi: crvenazvezda.iticket.rs/sr.html, istim danima kao i na blagajnama, ali bez vremenskog ograničenja, jer će sajt biti dostupan 24 časa. 

 Cene karata su sledeće: 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)