SRBIN JE SAM PROTIV SVIH: Vlahović u klinču sa četvoricom - dokaz da Juventus nema "tim" (VIDEO)

Novosti online

28. 08. 2022. u 13:50

FUDBALSKI klub Juventus nije uspeo da pobedi Romu u susretu 3. kola italijanske Serije A.

СРБИН ЈЕ САМ ПРОТИВ СВИХ: Влаховић у клинчу са четворицом - доказ да Јувентус нема тим (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Derbi meč ovog kola okončan je rezultatom (1:1), iako je Stara dama dominirala u većem delu utakmice.

Juventus na početku sezone ne izgleda kao šampionski tim. Očigledno je da ekipi Masimilijana Alegrija nešto nedostaje kako bi ponovo krenuli u dominaciju italijanskim fudbalom.

Da Juve nema tim pokazuje i scena s jučerašnje utakmice protiv izabranika Žozea Morinja u kojoj je, napadač Stare dame, naš Dušan Vlahović došao u sukob s protivničkim igračima.

"Zakuvao" je Vlahović sa Krisom Smolingom, počelo je gurkanje, a zatim su u pomoć svom fudbaleru Rome pristigli saigrači Rodžer Ibanez, Đanluka Mancini i Brajan Kristante.

 

Navijače Stare dame razočaralo je što apsolutni niko nije potrčao u pomoć našem Vlahoviću. Ostavljen je sam da se "bori" s protivnicima i mnogi navijači razočarani su takvim stavom ekipe.

Oni bi mnogo radije videli borbeni duh u svom timu i činjenica da niko nije potrčao da pomogne Srbinu poprilično ih je razočarala.

Na ovakve scene u Torinu nisu navikli. Prethodnih godina bilo je momaka koji su bili spremni i da se potuku ako treba i očigledno je da takvih igrača nedostaje Staroj dami.


BONUS VIDEO: Novak Đoković i Željko Obradović zajedno bodre "orlove"
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu