KANGA SE OGLASIO: Gabonac objasnio reakciju prilikom izmene

Novosti online

25. 08. 2022. u 20:12

FUDBALER Crvene zvezde Gelor Kanga nije sportski reagova prilikom izmene na revanš meču plej-ofa Lige Evrope protiv Makabija. Javnost je ova dva dana bila podeljena prema reakciji gabonskog internacionalca, neki su ga osuđivali, neki branili... a on se danas oglasio i objasnio svoj postupak

КАНГА СЕ ОГЛАСИО: Габонац објаснио реакцију приликом измене

FOTO: FK Crvena zvezda

Vezista Crvene zvezde Gelor Kanga uputio je javno izvinjenje za ponašanje prilikom izmene na meču protiv Makabija u plej-ofu Lige šampiona!

Kanga je početkom drugog poluvremena izašao sa terena i nije želeo da pruži ruku Dejanu Stankoviću, da bi dan posle utakmice samo uputio poruku navijačima. Međutim, u četvrtak popodne se oglasio na Instagramu i poručio:

- Želim da se izvinim za moje ponašanje koje nije bilo pristojno. Nisam želeo da bilo koga uvredim, moja reakcija je bila izazvana zbog prevelike ljubavi prema Zvezdi, i bilo mi je teško da gledam svoj tim, a da ne mogu da im pomognem - napisao je Kanga.

Kanga je, takođe, okarakterisan kao jedna od glavnih krivaca ispadanja Zvezde, jer je pri rezultatu 2:0 upropastio kontru i prakično servirao loptu za prvi gol Makabija.

Stanković mu je, prema rečima Mirka Ivanića, još na poluvremenu najavio da će ga ubrzo izmeniti, a Zvezda je u 90. minutu posle autogola Milana Pavkova odigrala 2:2 i nije ušla u grupnu fazu LŠ. 

Žreb za Ligu šampiona održan je večeras, a Makabi se nije baš usrećio pošto je iz četvrtog šešira upao u jednu od dve najteže grupe.

Zvezda će svoje rivale u Ligi Evrope saznati u sutrašnjem žrebu na kome je postavljena za prvog nosioca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!