"MARAKANA" ĆE DA GORI: Zvezda pronašla rešenje kako da Izraelci ostanu bez ulaznica za meč sezone

Novosti online

19. 08. 2022. u 13:20

CRVENA zvezda u utorak igra utakmicu sezone protiv Makabija iz Haife. Izraelci imaju prednost iz prvog meča od 3:2, ali šampion Srbije pokušaće sve da na sigurno punoj "Marakani" učine sve da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona.

МАРАКАНА ЋЕ ДА ГОРИ: Звезда пронашла решење како да Израелци остану без улазница за меч сезоне

FOTO: FK Crvena zvezda

Jagma za ulaznicama uveliko traje, pa su se oglasili iz Zvezde.

- Utakmica između Crvene zvezde i Makabija koja se igra u utorak od 21 čas izaziva ogromno interesovanje kod navijača, a prodato je preko 35 hiljada karata, te pozivamo sve zvezdaše da već danas obezbede svoju ulaznicu, jer je procena da će ceo stadion biti rasprodat u roku od dva dana. Upravo zbog toga, kupite vašu kartu što pre, kako biste mogli da uživate u crveno-belom spektaklu. Ulaznice možete kupiti na blagajnama danas od 10 do 19 časova, dok će blagajne sutra raditi od 11 do 16 časova - saopštila je Zvezda u petak. 

Cene su sledeće: Zapad - 2400 dinara, Istok - 2000 dinara, Sever/Jug - 1000 dinara. Izraelcima će biti onemogućeno da pune jug, zabranjena je prodaja stranim državljanima. Gost će dobiti svoj sektor za 2.500 navijača. 

- Sezonske ulaznice važe za ovu utakmicu. Napominjemo da je prodaja karata stranim državljanima, kao i pokušaj ulaska na meč sa neovlašćeno kupljenom ulaznicom strogo zabranjeno. Ono što je posebno važno za ovu utakmicu i za sve one sa ulaznicama je da se sprema velika crveno-bela koreografija. Oni koji imaju kartu za sever i jug treba na meč da dođu u belim, a oni sa ulaznicom za istok ili zapad u crvenim majicama, kako bi još jednom napravili atmosferu o kojoj će se dugo pričati - dodaje se u saopštenju Zvezde.

BONUS VIDEO - Atmosfera u Stožicama na meču Slovenija - Srbija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)