LJUBIMAC "DELIJA" NA IZLAZNIM VRATIMA MARAKANE? Dve ponude na stolu Crvene zvezde - malo je to, mora više para!

Novosti online

23. 07. 2022. u 09:18

CRVENA ZVEZDA još uvek traga za igračem koji će biti udarna igla tima , ali u isto vreme jedan golgeter bi mogao da krene u suprotnom smeru

ЉУБИМАЦ ДЕЛИЈА НА ИЗЛАЗНИМ ВРАТИМА МАРАКАНЕ? Две понуде на столу Црвене звезде - мало је то, мора више пара!

foto: EPA

Podsetimo, prvo je italijanska Đenova poslala zvanično ponudu na adresu tima iz Ljutice Bogdana, a sada se u trku za Milana Pavkova uključio i Panatanaikos.

Prema saznanjima "Mocart Sporta" ponuda je istog trenutka odbijena. Grčki tim je izdvojio svega 600.000, što ne zadovoljava apetite čelnika crveno-belih.

Sa kvalitetom golgetera iz Begeča očigledno je vrlo dobro upoznat srpski strateg na klupi Panatinaikosa Ivan Jovanović. Ali će njegovi nadređeni, morati da izdvoje daleko više, navodno ponuda i iznosu od 1.500.000 evra trebala bi biti dovoljna.

Na potencijalni odlazak ljubimca "delija" uticaće i eventualna ponuda za Ohija Omoidžuanfa, ali kako se čini, Pavkov je ovog leta traženija "roba" na "letnjoj fudbalskoj pijaci", u odnosu na Novrežanina.

FOTO: M. Vukadinović

Snažni napadač je na "Marakanu" stigao u januaru 2017. godine iz Radničkog iz Niša za obeštećenje od 300.000 evra, a do sada je odigrao 146 utakmica za Crvenu zvezdu i postigao 56 golova, uz 19 asistencija. Pavkov je odlično započeo ovu sezonu, pošto je u prva dva kola Superlige postigao tri gola.

Dejan Stanković je u ovo leto ušao s namerom da dodatno ubrza igru svog tima, pa je posle Osmana Bukarija i Kingsa Kangve došao i Aleksandar Pešić, za koga se veruje da će se idealno uklopiti u napad Crvene zvezde i dodatno poboljšati ovaj segment igre.

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu