PARTIZAN ČEKA ISHOD IZ LARNAKE: Midtjiland nije uspeo da pobedi, odluka pada za sedam dana

Č. V.

19. 07. 2022. u 21:57

OČI navijača Partizana ovog utorka bile su uprte ka utakimci drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona izmeđi Midtjilanda i AEK-a iz Larnake.

ПАРТИЗАН ЧЕКА ИСХОД ИЗ ЛАРНАКЕ: Мидтјиланд није успео да победи, одлука пада за седам дана

Foto: EPA-EFE/Henning Bagger

Pre nego što je počeo ovaj duel mnogo veće šanse davane su timu iz Danske, ali situacija se promenila u velikoj meri posle remija u Herningu - 1:1.

Ovaj duel je posebno interesovao sve kojima je crno-bela boja u srcu pošto će slaviji iz ovog dvomeča na megdan klubu iz Humske u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Bio je Midtjiland bolji rival i videlo se da je kvalitetnija ekipa, no rezultat nije onakav kakav je vicešampion Danske želeo da bude. Na kraju odluka o tome ko ća igrati protiv Paritzana znaće se za sedam dana nakon revanša na Kipru.

Uprkos što je tim sa stadiona "MCH" Arene bio bolji gosti su prvi stigli do prednosti. Igrao se 81. minut kada je Mađar Adam Đurčo iz prvog udarca u okvir gola uspeo da savlada Elijasa Olafsona.

Ipak, domaćin nije klonuo duhom, pa je već posle tri minut na semaforu stajalo 1:1. Kapiten Midtjilanda Erik Svjatčenko je posle kornera iskoristio lošu procenu golmana AEK-a Kenana Pirića i glavom zatresao mrežu.

Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata. Gosti moraju da budu zadovoljniji krajnjim ishodom jer nisu izgubili od kvalitetnijeg rivala.

BONUS VIDEO: Radonjić zapevao, oduševio saigrače

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!