MILENKOVIĆ U INTERU: Neroazuri otklonili jedinu prepreku, Srbin može da dođe

Novosti online

24. 06. 2022. u 10:36

KAKO prenosi "Gazeta delo sport", Milan Škrinijar je konačno pristao da iz Intera pređe u Pari Sen Žermen na leto. Slovak je velika želja kluba iz Pariza, a kako se navodi, PSŽ će morati dobro da ga plati.

МИЛЕНКОВИЋ У ИНТЕРУ: Нероазури отклонили једину препреку, Србин може да дође

FOTO: AP

Ranije je Škrinijar odbijao ovaj transfer, ali sada su ga u klubu ubedili da prihvati sjajne uslove koje mu nude Francuzi. Sada je ostalo samo da se utvrdi obeštećenje koje će prema navodima medija biti između 60.000.000 i 80.000.000 evra.

Ovaj transfer je važan i za "orlove", pošto će, u slučaju da Škrinijar ode, u redove "neroazura" stići najpouzdaniji štoper Srbije Nikola Milenković. On je odavno na radaru Intera i Simone Inzagi želi da ga vidi u ekipi.

Odlična stvar je i cena, jer "neroazuri" smatraju da mogu da ga dovedu za 15.000.000 do 20.000.000 evra, što znači da bi mnogo novca ostalo u kasi kluba koji prilično kuburi sa finansijama u poslednje vreme.

Ovo verovatno znači da Alesandro Bastoni neće otići u Totenhem, pa bi tako za mesto u timu Milenković sledeće godine mogao da se bori sa njim, ali i sa Stefanom de Frajom, Federikom Dimarkom, Andreom Ranokijom i Danilom D'Ambroziom.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)