KRAJ SAGE: Pol Pogba ima novi klub

Novosti online

23. 06. 2022. u 15:12

DUGO očekivani povratak Pola Pogbe u Juventus mogao bi da bude potvrđen već danas, tvrdi pouzdani izvor, fudbalski novinar Fabricio Romano. Vezista Mančester junajteda sastaće sa zvaničnicima "bjankonera" u Torinu.

КРАЈ САГЕ: Пол Погба има нови клуб

Pol Pogba foto: EPA

Povratak na Apenine, na kojim je izgradio reputaciju pre nego što se vratio na "Old Traford" 2016. godine, najavio je i britanski "Skaj sports". Čini se da je Francuz preferirao "čizmu", a da reprezentativne kolege iz Pari Sen Žermena nisu uspeli da ga ubede da se vrati u domovinu.

 

Italijanski mediji podsećaju da je fudbaler Mančester junajteda imao ponude Reala, Pari Sen Žermena, Mančester sitija i Čelsija, ali je odlučio da se vrati u klub gde je pružao vrhunske partije.

Pogba bi u četvrtak trebalo da se sastane sa čelnicima Juvea, kako bi finalizirao povratak u Torino, gde je ranije osvojio četiri titule u Seriji A i dva Kupa Italije dok je stigao do finala Lige šampiona.

FOTO: Tanjug/AP

Kontroverzni fudbaler nije dostigao iste visine u Mančesteru, samo je osvojio Ligu Evrope i Liga kup tokom razočaravajućeg šestogodišnjeg boravka u Engleskoj. Pobednik Svetskog prvenstva 2018. nikada nije dostigao svoj potencijal, a pokazao se previše nedoslednim na terenu i problematičnim van njega.

 

On je iz Juventusa 2016. godine otišao u Mančester junajted za 105 miliona evra, a sada se u torinski klub vraća bez obeštećenja.



BONUS VIDEO: Prazne tribine na premijeri Srbije u Ligi nacija
 
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku