VAŽNO SAOPŠTENJE ZA "DELIJE": Poznati svi detalji prodaje sezonskih ulaznica za predstojeću sezonu

Novosti online

22. 06. 2022. u 19:03

FUDBALSKI klub Crvena zvezda objavio je da će prodaja sezonskih karata za predstojeću sezonu 2022/2023. početi u petak 24. juna.

ВАЖНО САОПШТЕЊЕ ЗА ДЕЛИЈЕ: Познати сви детаљи продаје сезонских улазница за предстојећу сезону

Č. Vuković

Crveno-beli su u prethodnoj takmičarskoj godini uspeli da odbrane duplu krunu i osvoje petu uzastopnu titulu šampiona Srbije. Ambicije klub iz Ljutice Bogdana su jasne, prioritet je krem evropskog fudbala i pokušaj da se domognu grupne faze Lige šampiona.

Na zvaničnom sajtu kluba objavljeni su svi detalji vezani za sezone ulaznice, uz pomoć kojih će navijači moći da imaju pristup tribanama Marakane u svim utakmicama domaćeg šampionata.

Cene sezonskih karata su sledeće:

Sever: nova karta: 5.000 dinara, obnova: 3.000 dinara.

Istok: nova ;karta: 8.000 dinara, obnova: 4.000 dinara.

Zapad: nova karta: 9.000 dinara, obnova: 5.000 dinara.

VIP Zapad: nova karta: 13.000 dinara, obnova: 7.000 dinara.

Godišnja karta za VIP Galeriju koštaće 100.000 dinara (obnova 50.000), za VIP 1 ložu 80.000 (obnova 40.000), a za ložu "Pet zvezdinih zvezda" 120.000 dinara (obnova 60.000).

FOTO: FK Crvena zvezda

Predstojeća sezona je utoliko bitnija pošto će šampion Srbije obezbediti automatski plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Zbog toga će momcima u crveno-belim dresovima biti neophodna i podrška sa tribina. a poznate su i cene sezonskih karata.

Čelnici Crvene zvezde su ovim povodom oglasili i poručili sledeće:

-U godini u kojoj smo obeležili 31 godinu od osvajanja titule prvaka Evrope u Bariju, imamo priliku da se ponovo pohvalimo neverovatnim uspesima. Osvojena je peta uzastpna titula prvaka nacionalnog prvenstva, a izabranici Dejana Stankovića su doneli još jednu “duplu krunu” u naše vitrine.

Cilj pred narednu takmičarsku godinu je jasan –  šesto uzastopno učešće u grupnoj fazi UEFA takmičenja i ponavljanje uspeha ostvarenog u prethodne dve godine kada je u pitanju domaća scena. Samim tim našim prvotimcima će biti potrebna velika podrška, kao i do sada, sa tribina našeg najvećeg stadiona.

Prodaja sezonskih karata odvijaće se u prostorijama Servisa za članstvo od petka 24. juna.

Plaćanje je moguće gotovinom i platnim karticama MasterKard i Dina.
Kupovina sezonskih karata moguća je uz aktivno članstvo za sezonu 2022/23.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!