OTKUPNA KLAUZULA MU JE 100 MILIONA: Vojvodina dovodi golmana Barselone

Novosti online

15. 06. 2022. u 17:42

MILAN Rastavac je poznat kao trener koji se ne šali i koji ume da skocka tim, a trener Vojvodine na pragu je jednog od najvećih transfera sezone - dovođenju golmana Barselone.

ОТКУПНА КЛАУЗУЛА МУ ЈЕ 100 МИЛИОНА: Војводина доводи голмана Барселоне

FOTO: Printskrin/Strimja

Klub sa Karađorđa već je doveo Nemanju i Uroša Nikolića, koji su danas predstavljeni, stigao je i Radomir Milosavljević, Iva Baraje, a tu po svemu sudeći nije kraj.

Rastavčev pik na golmanskoj poziciji je čuvar mreže Barselone Lazar Carević.

Crnogorski reprezentativac rođen 16. marta 1999. godine ima ugovor na još godinu dana i otkupnu klauzulu od čak 100.000.000 evra, ali  novosadski Dnevnik piše da je dogovor dva kluba na pomolu i da se Carević može uskoro očekivati u Novom Sadu.

Navodno nije reč o pozajmici već dugoročnom ugovoru, pošto je jasno da pomenuta klauzula ne predstavlja realnost u slučaju Cetinjanina koji je kao 18-godišnjak otišao na Kamp Nou.

Prošle sezone mu je v.d. trenera Serđi Barhuan ukazao čast da sedi na klupi prvog tima za novembarski duel sa Seltom, ali nije dobio priliku da se nađe i među stativama. Za B tim Katalonaca sakupio je 25 nastupa, a prethodno je bio standardan na golu Grblja.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju