NOVO LICE U STRUČNOM ŠTABU ZVEZDE: Dejan Stanković dobio pojačanje (VIDEO)

Novosti online

14. 06. 2022. u 16:32

CRVENA zvezda je na kraju sezone ostala bez Nebojše Miloševića, pomoćnika Dejana Stankovića. Klub je zbog toga reagovao i pronašao zamenu.

НОВО ЛИЦЕ У СТРУЧНОМ ШТАБУ ЗВЕЗДЕ: Дејан Станковић добио појачање (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Na poziciji asistenta šefa stručnog štaba postavljen je Vladimir Radenković koji iza sebe ima bogato iskustvo, upravo kao pomoćnik kako u klupskom, tako i u reprezentativnom fudbalu. 

Radio je kao asistent Marku Nikoliću u Radu, ali i Mladenu Krstajiću u reprezentaciji Srbije, dok je samostalno vodio kragujevački Radnički. Tamo se nije zadržao do kraja sezone, pošto ga je na mestu trenera zamenio Nenad Lalatović.

Vladimir Radenković/FOTO: FK Crvena zvezda

On je u razgovoru za "Zvezda TV" u emisiji "Tema dana" istakao da je rad u Crvenoj zvezdi san gotovo svakog čoveka koji se bavi fudbalskim poslom. Pored toga novi Stankovićev pomoćnik se dotakao i činjenice da se i pre samog dolaska u klub bavio analizom Zvezdine igre, a da ga je ta raznovrsnost koju su prikazivali izabranici Dejana Stankovića izuzetno zainteresovala, kao i da je upravo to jedan od razloga zbog kojih je izuzetno srećan što je postao deo crveno-bele porodice.

Podsetimo, crveno-beli su saznali sa kim će igrati na startu nove sezone, a poznato je i kada je na programu prvi večiti derbi.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPOSEĆENIJIH FINALA SP I FUDBALU: Katar ima priliku

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)