STOLICA JASAN: Nijedan igrač ne može da ode, dođe ili vrati se bez moje saglasnosti

Novosti online

13. 06. 2022. u 12:27

TRENER fudbalera Partizana Ilija Stolica rekao je danas da nijedan igrač bez njegove saglasnosti "ne može da ode, dođe ili vrati se" i dodao da se nada da će tim biti formiran u najkraćem roku.

СТОЛИЦА ЈАСАН: Ниједан играч не може да оде, дође или врати се без моје сагласности

Foto: Nebojsa Parausic

- Bilo je raznih vesti, pretpostavki i bespotrebnih donošenja zaključaka. Ono što je činjenica da nijedan igrač bez moje saglasnosti ne može da ode, dođe ili vrati se - rekao je Stolica novinarima na početku priprema crno-belih, prenosi Mocart sport.

Fudbaleri Partizana počeli su danas pripreme za novu sezonu okupljanjem u Sportskom centru Teleoptik.

- Želja mi je da osvežimo stvari i preokrenemo energiju koja smatram da nije dovoljno dobra posle završetka prošle sezone. Voleo bih da sam izašao na prvi trening i rekao da je ovo tim za narednu sezonu, ali čeka nas dugo formiranje ekipe - rekao je Stolica.

- Prelazni rok je živa stvar, ali ono što je do nas jeste da mora da postoji volja da što pre posao oko formiranja tima završimo i da imamo tim sa kojim ćemo pokušati da ostvarimo ciljeve. Dolaziće igrači i nadam se da će do Slovenije biti poznat veći deo tima - dodao je on.

Stolica je kao jedan od osnovnih kriterijuma kod izbora igrača naveo - zdravstveni razlog.

- To je, nažalost, jedan od faktora kod igrača kojima se produžavaju ili ne produžavaju ugovori. Danilo Pantić je jedan od primera, očekujemo da se potpuno oporavi do septembra - rekao je Stolica.

Iako je generalni direktor Partizana Miloš Vazura poručio da se Partizan zahvalio igračima kojima ističu ugovori, Stolica je istakao da sa svima želi da porazgovara.

- Žao mi je što su se statusi igrača provlačili kroz medije. Želim sa svakim da razgovaram. Svaki igrač ima ličnu specifičnu situaciju i status svakog fudbalera ću moći da kažem tek nakon razgovora sa njima, odnosno za dva ili tri dana - rekao je on.

Novi trener Partizana je istakao da će se baza igrača tražiti među onima koji su u prošloj sezoni igrali za titulu do poslednjeg kola.

- Partizan je prošle sezone osvojio rekordan broj bodova, imao sjajni sezonu, ali to nije krunisao makar jednim trofejom. Među tim momcima mora da se traži baza - rekao je Stolica.

- Broj eventualnih odlazaka će uslovljavati dolaske. Ne mogu da kažem precizan broj transfera, ali gledaćemo da tim bude formiran u najkraćem roku - zaključio je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!