MESI JE MNOGO LJUT NA LAPORTU: Ta priča je završena, nemoj više da pričaš

Tanjug

27. 05. 2022. u 15:32

Fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi razočaran je ponašanjem predsednika Barselone Đoana Laporte, koji je već nekoliko puta izjavio da bi Argentinac mogao da se vrati u katalonski klub, prenose španski mediji.

МЕСИ ЈЕ МНОГО ЉУТ НА ЛАПОРТУ: Та прича је завршена, немој више да причаш

Foto: Tanjug/AP

Jedan od najboljih igrača sveta je prošle godine u suzama napustio katalonski klub posle više od 20 godina provedenih u ekipi sa "Nou Kampa".

Argentinski fudbaler je morao da ode iz Barselone, pošto zbog finansijskih restrikcija španske lige tim sa "Nou Kampa" nije mogao da ponudi Mesiju ugovor koji je želeo.

- Ako Mesi i Nejmar odluče da se vrate u Barselonu, mogu da dođu jedino kao slobodni igrači. Ne želimo da plaćamo fudbalere koji su ovde već igrali. Struka bi na kraju morala da odluči da li bi se u uklopili u novi tim - rekao je Laporta nedavno za španske medije.

"Marka" prenosi da je Mesijev otac Horhe potom nazvao Laportu i upozorio ga da u intervjuima ne spominje njegovog sina.

- Mesi je uvek biranim rečima govorio o Barseloni i ostavio je mogućnost da se jednog dana vrati. Međutim, to je trenutno nemoguće, jer je u lošim odnosima sa Laportom. Mesi misli da ga je Laporta prevario kada je morao da ode iz Barselone. Horhe Mesi je poručio Laporti da prestane da govori o njegovom sinu, jer je ta priča završena - rekao je za "Marku" izvor blizak porodici Mesi.

Argentinac nije imao baš blistavu prvu sezonu na "Parku prinčeva". On je u Ligi 1 odigrao 26 utakmica, postigao je šest golova i upisao 14 asistencija.

BONUS VIDEO: Pehar Kupa Srbije u rukama igrača Crvene zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!