SENZACIJA NA POMOLU: Luis Suarez napušta Atletiko, a nova destinacija...

Novosti online

06. 05. 2022. u 22:04

NAPADAČ Atletiko Madrida Luis Suarez (35), kojem ugovor ističe ove sezone, želi da se vratiti u Barselonu, objavili su španski mediji.

СЕНЗАЦИЈА НА ПОМОЛУ: Луис Суарез напушта Атлетико, а нова дестинација...

foto: EPA

Treći najbolji strelac Barse svih vremena postigao je 195 golova za Katalonce u veoma uspešnom šestogodišnjem mandatu. Poslednje dve godine igra za Atletiko, ali više nije u golgeterskoj formi u kakvoj je bio u dresu bivšeg kluba. Ove takmičarske godine je na 42 nastupa u svim takmičenjima postigao ukupno 13 pogodaka.

 


Urugvajac je spreman i na manju platu da bi mu se ostvarila želja da igra u nekoj od najjačih evropskih liga kako bi ostao u dobroj fizičkoj kondiciji za Svetsko prvenstvo u Kataru. Na "Kamp nou" su upoznati sa njegovim namerama i drži tu opciju otvorenom.

Ovaj 35-godišnjak je zarađivao 187.000 evra nedeljno u Atletiku, a u Blaugranu bi navodno pristao da dođe i za manju platu.

Španski "Sport" tvrdi da je Barsin menadžment zainteresovan za Suareza ako propadnu dogovori sa zvezdom Bajerna iz Minhena, Robertom Levandovskim.


Suarez je karijeru je počeo u urugvajskom Nacionalu, a potom je otišao u Evropu. Pre dolaska u Barselonu igrao je za Groningen, Ajaks i Liverpul.


Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju