BIO JE VELIKI IGRAČ, A SADA JE IZDAJICA Timoščuk na stubu srama - "Kako možeš da spavaš mirno?"

Novosti online

20. 04. 2022. u 09:15

NEKADA je Anatolij Timoščuk važio za velikog igrača, najvećeg u Ukrajini, a danas ga smatraju izdajnikom koji je izbrisan iz istorije.

БИО ЈЕ ВЕЛИКИ ИГРАЧ, А САДА ЈЕ ИЗДАЈИЦА Тимошчук на стубу срама - Како можеш да спаваш мирно?

FOTO: EPA

Andrij Jarmolenko, reprezentativac Ukrajine, podelio je detalje razgovora koje je vodio sa Timoščukom. Ukrajinac je ostao u stručnom štabu Zenita iz Sankt Peterburga i nakon invazije na Ukrajinu, te ga mnogi karakterišu kao izdajnika.

- Pitao sam ga kako može da spava noću i odgovorio mi je da ne spava. Nakon toga me pozvao i rekao sam mu da mi je nekad bio uzor, a danas za mene ne postoji - istakao je Jarmolenko.

Stvari su potom uzavrle i razgovor je otišao u drugom pravcu.

- Onda mi je on odgovorio da odj****. I ja sam njemu odgovorio istom merom.

Savez mu ne priznaje nijedan trofej, poništena mu je trenerska licenca, a rekord po broju utakmica u nacionalnoj selekciji mu je obrisan (144).

Mediji prenose da ga je pozvao i nekadašnji saigrač Jevgenij Levčenko.

- Timo, zašto si to uradio? Ti si iz Ukrajine. Kako možeš da ćutiš i da nastaviš raditi tamo? Igrali smo zajedno za istu reprezentaciju, nosili taj dres s ponosom, pevali himnu, slavili i tugovali. Kako ćeš živeti s tim?

Potom i Ruslan Malinovski.

- Ne znam šta je s Timoščukom, to bi trebalo da pitate njega. Teško je to komentarisati, ali je čudno. Mislim da nije ispravno. On 100 posto više nije, niti će ikad biti legenda ukrajinskog fudbala. Njegova postignuća sada su zaboravljena.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni