ĐORĐEVIĆ ODLAZI NA KRAJU SEZONE? Fener raskida ugovor sa Srbinom ako ne osvoji titulu šampiona

Novosti online

16. 04. 2022. u 10:54

SRPSKI trener Saša Đorđević nije uspeo da uvede Fenerbahče u plej-of Evrolige. Time turskog tima neće biti ni na Fajnal foru u Beogradu, a to je bio jedan od uslova da bivši selektor orlova ostane na klupi Fenera.

ЂОРЂЕВИЋ ОДЛАЗИ НА КРАЈУ СЕЗОНЕ? Фенер раскида уговор са Србином ако не освоји титулу  шампиона

FOTO: N. Paraušić

Đorđević je u Fenerbahče stigao prošlog leta kada je potpisao trogodišnji ugovor, ali Sportando prenosi da su turci u ugovor stavili klauzulu prema kojoj mogu da prekinu saradnju ukoliko ekipa ne ostvari jedan od dva zacrtana cilja - plasman na Fajnal for Evrolige ili titula šampiona Turske.

Fener je sezonu u Evroligi završio na 12. mestu, daleko i od plej-ofa a kamoli Fajnal fora, tako da ostaje samo turska Superliga. Tri kola pre kraja ovog takmičenja Fener je prvi sa istim brojem bodova ali boljim međusobnim skorom od Efesa, tako da je na dobrom putu da osigura prvu poziciju pred plej-of.

Naravno, postoji i opcija da uprava turske ekipe odluči da ne aktivira ovu klauzulu čak i ako Fener ne ostvari ni drugi od zacrtanih ciljeva, odnosno ne uspe da vrati pehra koji su poslednji put osvojili 2018. godine.

BONUS VIDEO - Legende Partizana pevaju na proslavi 30 godina titule šampiona Evrope

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu