"MNOGO JE IZAZOVA PRED NAMA"! Katai pred derbi: Pobeda je važna, nije bitno ko će postići pogodak

Novosti online

14. 04. 2022. u 16:25

FUDBALERI Crvene zvezde u subotu od 18 sati dočekuju Partizan, a jedan od najboljih igrača crveno-belih, Aleksandar Katai ističe da je cilj ekipe do kraja prvenstva jasan.

МНОГО ЈЕ ИЗАЗОВА ПРЕД НАМА! Катаи пред дерби: Победа је важна, није битно ко ће постићи погодак

Foto: M. Vukadinović

Zvezdin "magiko" naglašava da njega i saigrače u plej-ofu čeka mnogo izazova. Treba reći da je šampion Srbije u drugom delu sezone zabeležio svih devet pobeda u prvenstvu.

- Od starta prolećnog dela šampionata ostvarili smo maksimum, devet od devet pobeda, i polako idemo ka cilju koji smo zacrtali prvo u julu, a potom ga potvrdili u januaru na samom okupljanju. Mnogo je izazova pred nama u plej-ofu, a prvi jeste večiti derbi. Meč čiji se pobednik nikada ne zna u napred, ali smo odmah nakon Radničkog krenuli sa pripremom za derbi i siguran sam da ćemo biti spremni za najveću utakmicu u srpskom fudbalu. Stručni štab na čelu sa Dejanom Stankovićem detaljno radi na svakom segmentu igre kako bi ponovili prošlogodišnji uspeh - rekao je Katai.

Strelac 20 prvenstvenih golova navodi da će podrška navijača biti od velikog značaja ekipi u 167. večitom derbiju, ali i tokom kompletnog plej-ofa.

- Igraćemo ponovo pred našim navijačima što će nam predstavljati veliku prednost, ali svakako da se nećemo opuštati ni u jednom trenutku. Više puta sam govorio da samo delije mogu da naprave neverovatnu atmosferu. Važna je pobeda pre svega i da zadržimo prvo mesto, nije bitno ko će postići pogodak imamo igrače koji svojim induvidualnim kvalitetom mogu da doprinesu pozitivnom rezultatu. Takođe, ne posmatramo situaciju na tabeli, još ništa nije gotovo imamo još sedam utakmica do kraja sezone, a svaka će biti finale za nas - zaključio je Katai.

Podsetimo, Crvena zvezda je slavila u poslednjem duelu protiv Partizana sa 2:0 golovima Ohija i Kataija.

BONUS VIDEO: DEJAN STANKOVIĆ: Udarili smo u zid Radničkog u prvom poluvremenu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna