SKANDAL U KRUŠEVCU! Pretučeni kadeti Spartaka, teren neuslovan za igru, od obezbeđenja ni traga (VIDEO)

Novosti online

14. 04. 2022. u 15:30

NA DRUŠTVENIM mrežama osvanuo je video opšte tuče na fudbalskom terenu, u čijem opisu stoji da su nemile scene snimljene u Kruševcu na meču kadeta Napretka i Spartaka iz Subotice.

СКАНДАЛ У КРУШЕВЦУ! Претучени кадети Спартака, терен неуслован за игру, од обезбеђења ни трага (ВИДЕО)

FOTO: Tviter/Mirko Poledica

Takođe, navodi se da teren nije ispunjavao uslove za takmičenje - bio je bez zaštitne ograde, a nije bilo ni policije ni redara.

U tuči su učestvovali i članovi stručnog štaba Napretka, piše u tvitu predsednika Sindikata profesionalnih fudbalera Mirka Poledice, uz upozorenje na uznemirujuć sadržaj.

Nekolicina dečaka iz Spartaka je zbrinuta u ambulantu sa lakšim povredama, jedan ima i poluzatvoreno oko, drugi pocepanu usnu kao posledicu udarca pesnicama, piše "Telegraf".

Incidentu je, navodno, prethodio dijalog trenera gostiju i sudije. Strateg Subotičana je prišao arbitru i ironično ga pohvalio za suđenje (Spartak izgubio), zbog čega je dobio crveni karton.

Negde u tom trenutku je došlo do koškanja igrača sa obe strane, ne zna se ko je izazvao sukob, i to je trenutak kada je na teren ušla masa koja se vidi na snimku. 

BONUS VIDEO - Ko je bolji fudbaler?

 

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina