"SRAM TE BILO, IDI U TVOJU NEMAČKU": Miodrag Grof Božović u centru skandala

Novosti online

11. 04. 2022. u 10:33

MIODRAG Grof Božović je poznat kao čovek bez dlake na jeziku. Temperamentni stručnjak je često i u Srbiji, dok je vodio Crvenu zvezdu, znao da uđe u sukob sa novinarima.

СРАМ ТЕ БИЛО, ИДИ У ТВОЈУ НЕМАЧКУ: Миодраг Гроф Божовић у центру скандала

Foto: Printskrin

A slična sudbina ga je zadesila u Rusiji, gde sedi na klupi Arsenala. Njegov tim je za vikend igrao na teškom gostovanju Spartaku iz Moskve, gde su izgubili 3:0.

Popularni Grof je na konferenciji za novinare pobesneo zbog jednog pitanja i nije dugo trebalo kako bi njegova reakcija postala jedna od glavnih tema na sportskim stranama ruskih medija.

- Zašto ste odigrali tako lošu utakmicu? Da li je u pitanju fizička kondicija, nedostatak volje... Možda možete da nađete izgovor, ali ste danas igrali slabo - kazao je novinar na konferenciji za medije i odmah iznervirao Božovića.

Iskusni trener tražio je odmah objašnjenje.

- Iz kog ste vi medija? - upitao je Božović.

- Iz nemačkog lista Kiker.

- Jeste ozbiljni ili se šalite?

- Da, ozbiljno, sarađujem sa njima.

- Ja ne sarađujem sa Kikerom. Hvala im! A tebe sram bilo... Idi radi za Kiker! Idi u tvoju Nemačku - kazao je besni Božović, koji je odmah posle toga ustao sa mesta i napustio konferenciju za medije.

Još uvek nije poznato zbog čega se Božović toliko naljutio, da li je mislio da je provokacija, povodom aktuelne političke situacije u Rusiji i Ukrajini, ali vredi napomenuti da pomenuti novinar radi za "Kiker", koji je isključivo sportski list.

Inače, Arsenal je poslednji na tabeli Premijer lige Rusije.

BONUS VIDEO:Da li je Partizan oštećen na Banovom brdu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)