BORJAN ZAČEPIO USTA HRVATIMA: Možete da me mrzite, ali...

Novosti online

05. 04. 2022. u 10:17

KAPITEN fudbalske reprezentacije Kanade i Crvene zvezde Milan Borjan komentarisao je grupu na Svetskom prvenstvu u Kataru, pa se osvrnuo i na uvrede iz Hrvatske na njegov račun.

БОРЈАН ЗАЧЕПИО УСТА ХРВАТИМА: Можете да ме мрзите, али...

A. Ilić

- To mnogo govori o njima. Vređanje, pretnje i takva doza primitivizma. Dosta prijatelja imam iz Hrvatske i nikada nisam gledao ko je odakle. Ja ću se uvek ponositi mestom svog rođenja. Kada sam se rodio 87. godine, rodio sam se u Republici Srpskoj Krajini i uvek ću se time dičiti. Svako ima pravo da misli drugačije. Mogu da me mrze, mogu da me vole, ali nikad ne mogu da mi promene pripadnost i rodno mesto - rekao je Borjan u intervjuu za "Kurir".

Borjan je istakao da će svi Srbi navijati za Kanadu i to ne samo protiv Hrvatske, nego i u sudaru sa Belgijom i Marokom.

- Naravno da će svi Srbi navijati za Kanadu! Kapiten sam najvećeg srpskog fudbalskog kluba, napravio sam mnogo uspeha sa Crvenom zvezdom i naravno da će svi Srbi, ne samo moji Krajišnici, navijati za mene i Kanadu. Ne samo protiv Hrvatske nego i protiv Belgije i Maroka.

Podsećanja radi, Kanada se na Mundijal plasirala posle 36 godina posta, i to tako što je prva završila kvalifikacionu grupu ispred SAD i Meksika. 

BONUS VIDEO: Neobična soba na mundijalskom stadionu u Kataru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri