NIKO KAO MAGIKO: Ono što je Aleksandar Katai uradio nezapamćeno je u Zvezdinom dresu!

Novosti online

03. 04. 2022. u 14:12

FUDBALERI Crvene zvezde su ostvarili bitnu pobedu (5:1) protiv ekipe Radničkog iz Niša na teškom gostovanju, a posebnu pažnju na ovom meču je na sebe skrenuo Aleksandar Katai. Popularni "magiko" je postigao nesvakidašnji het-trik.

НИКО КАО МАГИКО: Оно што је Александар Катаи урадио незапамћено је у Звездином дресу!

FOTO: FK Crvena zvezda

Momak iz Srbobrana je sva tri pogotka na Čairu postigao glavom.

 Popularni Magiko je već na samom startu meča nagovestio da utakmica protiv Radničkog može biti jedna od onih kada mu sve ide od ruke i gotovo niko ne može da ga zaustavi.

Bilo mu je potrebno svega 60 minuta da postigne tri pogotka.

Malo ko bi pomislio da će momak koji poseduje magiju u nogama sva tri gola postići glavom i uz to asistirati Benu ponovo glavom za partiju iz snova.

Niz prelepih poteza koji su rezultirali golovima je započet u 25. minutu. Rodić je sjajno prošao po levoj strani, uputio centaršut u peterac, a Katai sigurno pogodio za prednost crveno-belih.

FOTO: M. Vukadinović

Na poluvreme se otišlo sa nerešenim rezultatom, ali se Katai pobrinuo da već na startu drugog dela igre dođe do promene rezultata. Igrao se 48. minut kada je Dragović centrirao, a njegov mlađi kolega Eraković spustio glavom loptu, koja je zakačila igrača Radničkog i stigla do Kataija koji je još jednom mirno i efikasno glavom sproveo u mrežu ekipe iz Niša.

Već u 61. minutu je Zvezdina desetka fantastičnu partiju krunisala het-trikom, a da sve bude posebnije i treći gol je postignut glavom.

Ponovo se Rodić našao u ulozi asistenta, a momak kome je ovo drugi mandat u Crvenoj zvezdi se ubacio iz drugog plana i glavom poslao loptu u mrežu Radničkog.

FOTO: M. Vukadinović

Utakmica protiv Radničkog je treća ove sezone na kojoj je Katai postigao het-trik.

Prethodno je Zvezdin vezista tri gola na jednom meču postigao protiv lučanske Mladosti u jesenjem delu sezone, kao i protiv Novog Pazara na proslavi 77. rođendana Zvezde. Het-trik protiv Radničkog je Kataiju ujedno i peti u Crvenoj zvezdi.

Prvi put je tri gola u crveno-belom dresu popularni Magiko postigao 8. maja 2016. godine na gostovanju Borcu iz Čačka, a upravo je te sezone bio i najbolji strelac Zvezde sa 23 postignuta gola.

BONUS VIDEO: Moćna koreografija „delija“ pred Rendžers

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)