MAGIJA SRBINA POKRENULA PODVIG: Dušan Tadić izveo čudo, a onda je Ajaks nokautirao Fejenord (VIDEO)

Novosti online

20. 03. 2022. u 16:31 >> 16:32

KADA je Ajaksu teško - Dušan Tadić, tako ukratko može da se opiše dinamika u redovima "kopljanika". Kapiten Srbije još jednom je bio na visini zadatka.

МАГИЈА СРБИНА ПОКРЕНУЛА ПОДВИГ: Душан Тадић извео чудо, а онда је Ајакс нокаутирао Фејенорд (ВИДЕО)

Foto AP

Velemajstorski je izveo prekid iz desnog ugla, kada su svi očekivali centaršut, Tadić je nanišanio gol i to u suprotni ugao...

Tadić je u 78. minutu derbija sa Fejenordom postigao neverovatan gol. Kada su se svi spremali za skok nakon ubacivanja, Srbin je odlučio da još jednom oduševi planetu. Njegov pogodak pogledajte i iz drugog ugla klikom na link.

Tadić je na ovom meču stigao do 10. prvenstvenog gola, a ostao je na 15 asistencija, iako je upravo on započeo akciju za 3:2, u kojoj je sjajno uočio Taljafika u kaznenom prostoru rivala, a ovaj potom uposlio Entonija koji je dao gol za preokret.

Ruku na srce, mogao je Tadić i do 16. asistencije, ali je Brajan Brobi promašio ono što deca u školi fudbala ne bi promašila.

Nedugo zatim, Entoni je i isključen, ali to nije omelo "kopljanike" da dođu do zlata vredne pobede - ponovo imaju pet bodova više od drugoplasirnanog PSV-a, koji je odigrao meč manje.

BONUS VIDEO: Navijači Rendžersa u koloni autobusa krenuli kroz Beograd na Marakanu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina