IZVRŠNI ODBOR FSS ZASEDA: Kazne za pisce saopštenja?

N. I.

15. 03. 2022. u 09:20

JEDANAESTERAC za Partizan, opravdano dosuđen na meču protiv Spartaka u Subotici, iz kojeg su crno-beli 6. marta došli do tri boda, izazvao je salvu optužbi iz Crvene zvezde.

ИЗВРШНИ ОДБОР ФСС ЗАСЕДА: Казне за писце саопштења?

Foto: N. Paraušić

Iz Ljutice Bogdana je tih dana, u nekoliko saopštenja za javnost, direktno optužen selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković, kao i bivši predsednik FSS Slaviša Kokeza i aktuelna Sudijska komisija, da "favorizuju Partizan na putu ka osvajanju titule prvaka države".

Izvšrni odbor FSS je, želeći da se odbrani od ovakvih kleveta, za danas u Staroj Pazovi zakazao vanrednu sednicu. Disciplinska komisija FSS trebalo je da ustanovi ko je sastavljač serije saopštenja za javnost koja su potpisana sa FK Crvena zvezda. Mnogi sumnjaju da iza svega stoji generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić, a posle današnje sednice IO FSS, znaće se da li će biti i kakve su eventualne sankcije za klub ili pojedinca iz Ljutice Bogdana 1.

I pre nego što saznamo kakav je stav čelnika FSS, jasno je kakvi su potezi selektora Dragana Stojkovića. Popularni Piksi je još prošle nedelje najavio privatnu tužbu protiv Terzića, u kojoj će na sudu želeti da se odbrani od kleveta i optužbi.

Inače, i Disciplinski pravilnik FSS u svojim članovima 85 i 87 definiše na koji je način zabranjeno vređanje i klevetanje, odnosno davanje izjava u sredstvima javnog informisanja, pa će IO FSS da se rukovodi i ovim dokumentom pri donošenju konačne odluke o sankcijama za ovakvu vrstu prekršaja.

BONUS VIDEO: Komemoracija legendi Partizana Nebojši Vučičeviću Ušketu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)