"IZDAJNIK" DIGAO ITALIJU NA NOGE: Oglasio se fudbaler kog je Dušan Vlahović tešio

Novosti online

04. 03. 2022. u 08:34

DUŠAN Vlahović je glavna ličnost fudbala na Apeninima.

ИЗДАЈНИК ДИГАО ИТАЛИЈУ НА НОГЕ: Огласио се фудбалер ког је Душан Влаховић тешио

Foto: Printskrin

Napadač Juventusa izabran je od Asocijacije fudbalera u Italiji za igrača februara.

Srpski napadač se brzo adaptirao na novu sredinu po dolasku u januaru iz Fiorentine. Posle transfera vrednog 80 miliona evra, Vlahović je brzo osvojio srca navijača bjanko-nera. 

Postao je omiljeni lik u Torinu, a izdajnik u Firenci. I baš taj, izdajnik Srbin koga su vređali navijači Fiorentine je napravio potez o kome priča Italija.

Dušan Vlahović pokazao je svoju ljudsku stranu na kraju utakmice koju je njegov Juventus dobio u Firenci pre dva dana (1:0).

Naime, "stara dama" je slavila u prvom meču polufinala Kupa Italije autogolom Lorenca Venutija koji nije mogao da sakrije suze, dok je Vlahović prvi prišao da ga teši - ne obazirući se na slavlje svojih novih saigrača.

A to je nešto što mu Venuti nikada neće zaboraviti.

- Dušan je uradio ono što ste videli jer zna šta osećam prema Firenci i Fiorentini. Bio je to gest od srca, od momka koji je pre nekoliko nedelja bio jedan od nas. Imao sam veliku podršku, mnogi su doživeli moje razočarenje i tugu i sve to može samo da me obraduje i učini ponosnim što sam Firentinac - rekao je Venuti za Rai Toskana i dodao:

- Moje suze su bile simptom ljubavi jer mi je jako stalo do ovog dresa. Te moje suze su i dobre zato što jasno daju do znanja da još uvek ima ljudi koji su toliko privrženi jednom klubu i koji bi sve dali za njega. Izgubiti utakmicu na taj način za mene je bilo jako bolno - zaključio je nesrećni Venuti.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja