EL GRANDE DUŠAN VLAHOVIĆ: Potez srpskog fudbalera o kome priča Italija (FOTO)

Novosti online

03. 03. 2022. u 08:11

PRVA zvezda Juventusa, srpski napadač Dušan Vlahović je sinoć bio pod žestokim udarom navijača Fiorentine zbog nedavnog transfera u torinsku ''staru damu'', ali nije podlegao tom pritisku.

ЕЛ ГРАНДЕ ДУШАН ВЛАХОВИЋ: Потез српског фудбалера о коме прича Италија (ФОТО)

FOTO: EPA

Doduše, nije uspeo da postigne gol, ali je na kraju njegov tim trijumfovao autogolom Lorenca Venutija u nadoknadi vremena (1:0).

Posle meča Vlahović je dobio pohvale od strane trenera Masimilijana Alegrija, ali pohvale na njegovu adresu stižu i na društvenim mrežama zbog sjajnog gesta posle meča.

Naime, Venuti je teško podneo svoj kiks koji je rešio pitanje pobednika, nije mogao ni da zadrži suze, ali Vlahović mu je prišao i uputio reči podrške, što nije ostalo neprimećeno među ljubiteljima fudbala.

Venuti je ponikao u Firenci, a posle nekoliko pozajmica od 2019. godine je standardan u timu. Posle meča nije mogao da izdrži i zbog greške u finišu je pao na travu i zaplakao, a prvi koji mu je prišao bio je upravo Dušan Vlahović.

Nekoliko godina su Venuti i Vlahović delili svlačionicu, a sada je uplakani Venuti čučao na travi i brisao suze. To je video Vlahović i odmah mu prišao!

Došao je do Venutija, zagrlio ga, porazgovarao sa njim, a onda ga je otpratio sa terena i sve vreme ga je tešio. "El grande" Dušan Vlahović. 

Bonus video: Kada je na Kup Koraća ušao vojni orkestar, "delije" i "grobari" su zagrmeli zajedno

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona