DRAGOVIĆU, VELIKI SI: Ohi i Eraković moraju još da uče (VIDEO)

Novosti online

28. 02. 2022. u 10:52

ALEKSANDAR Dragović, Zvezdina kupovina decenije. Dobio je šampion Srbije mnogo dolaskom momka čije se ime i u jednoj Bundesligi izgovara sa poštovanjem.

ДРАГОВИЋУ, ВЕЛИКИ СИ: Охи и Ераковић морају још да уче (ВИДЕО)

Foto: M. Vukadinović

Nažalost, reprezentativac je Austrije, ali je čovek velikog srca. Osim što komanduje maestralno odbranom, Dragović je i na jučerašnjem večitom derbiju pokazao velike ljudske osobine.

Teško je kontrolisati emocije, meč Crvene zvezde i Partizana uvek nosi neke dodatne strasti, pa detalj posle prvog gola šampiona Srbije je izazvao mnogo polemike.

Naime, Ohi je posle postizanja gola pred južnom tribinom krenuo ka "grobarima" i gestikulirao ka njima sa stisnutim pesnicama. Odmah mu je pritrčao Ivanić i odgurnuo ga ka centru, a to su odmah zatim uradili i Katai i Dragović.

Međutim, i Strahinja Eraković je slično reagovao, pa je i on dobio lekciju od starijih i iskusnijih saigrača. A Dragović se nakon toga i okrenuo ka "grobarima" i podigao dve ruke u znak izvinjenja zbog gestikulacije saigrača (sve to možete videti u prilogu ispod na 1.50).

Svaka čast, Aleksandre, to je sportista i u pobedi i porazu. Znao je Dragović da prihvati krivicu i u ranijim slučajevima i kada nije bila sva na njegovim plećima. Defanzivac kakvog Zvezda nije imala od Nemanje Vidića.

Sigurno je Dragović ovim potezom pobrao simpatije i navijača Partizana, bar onih objektivnih.

BONUS VIDEO: Zvezda povela golom Ohija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?