DRAGOVIĆU, VELIKI SI: Ohi i Eraković moraju još da uče (VIDEO)

Novosti online

28. 02. 2022. u 10:52

ALEKSANDAR Dragović, Zvezdina kupovina decenije. Dobio je šampion Srbije mnogo dolaskom momka čije se ime i u jednoj Bundesligi izgovara sa poštovanjem.

ДРАГОВИЋУ, ВЕЛИКИ СИ: Охи и Ераковић морају још да уче (ВИДЕО)

Foto: M. Vukadinović

Nažalost, reprezentativac je Austrije, ali je čovek velikog srca. Osim što komanduje maestralno odbranom, Dragović je i na jučerašnjem večitom derbiju pokazao velike ljudske osobine.

Teško je kontrolisati emocije, meč Crvene zvezde i Partizana uvek nosi neke dodatne strasti, pa detalj posle prvog gola šampiona Srbije je izazvao mnogo polemike.

Naime, Ohi je posle postizanja gola pred južnom tribinom krenuo ka "grobarima" i gestikulirao ka njima sa stisnutim pesnicama. Odmah mu je pritrčao Ivanić i odgurnuo ga ka centru, a to su odmah zatim uradili i Katai i Dragović.

Međutim, i Strahinja Eraković je slično reagovao, pa je i on dobio lekciju od starijih i iskusnijih saigrača. A Dragović se nakon toga i okrenuo ka "grobarima" i podigao dve ruke u znak izvinjenja zbog gestikulacije saigrača (sve to možete videti u prilogu ispod na 1.50).

Svaka čast, Aleksandre, to je sportista i u pobedi i porazu. Znao je Dragović da prihvati krivicu i u ranijim slučajevima i kada nije bila sva na njegovim plećima. Defanzivac kakvog Zvezda nije imala od Nemanje Vidića.

Sigurno je Dragović ovim potezom pobrao simpatije i navijača Partizana, bar onih objektivnih.

BONUS VIDEO: Zvezda povela golom Ohija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NOVINARKA KOJA JE POSTALA NASLOV: Sportsko čudo u Srbiji - okupila otpisane košarkašice i svi sad pričaju šta je sa njima uradila