SINIŠA MIHAJLOVIĆ PAKUJE KOFERE? Šok-epilog meča Bolonje s najgorim timom italijanskog šampionata

Novosti online

26. 02. 2022. u 17:11

DA li će Siniša Mihajlović ostati trener Bolonje, veliko je pitanje. Ali, taman kada se činilo da stvari konačo idu na bolje po njega, desio se rezultatski šok.

СИНИША МИХАЈЛОВИЋ ПАКУЈЕ КОФЕРЕ? Шок-епилог меча Болоње с најгорим тимом италијанског шампионата

Foto: EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Naime, u 27. kolu serije A, Bolonja je gostovala poslednjeplasiranoj Salerntini, vodila i... na kraju ostala prilično kratkih rukava, jer je osvojila samo bod.

Marko Arnautović je u 43. minutu doveo Mihinu ekipu u vođstvo, preciznim udarcem glavom:

Međutim, nepun minut nakon što je u 71. ušao u igru, rezervista Salernitane, Nadir Zortea, izjednačio je na 1:1 i tada postavio konačan rezultat.

Zašto Siniši Mihajloviću preti otkaz?

Podsetimo, loše je igrala i loše rezultate ostvarivala Mihina ekipa u poslednje vreme, pa je posle samo jedne pobede i samo jednog remija u devet utakmica, prošlonedeljni meč protiv Specije bio proglašen za "biti ili ne biti".

Iako srpski stručnjak ima mnogo kredita u Bolonji, tamošnji mediji su minulih dana pisali da su oni poprilično istrošeni serijom loših rezultata i da bi pomenuta utakmica na stadionu "Renato dal Ari" mogla da "pečatira njegovu sudbinu u slučaju novog neuspeha".

Ali, na kraju je drama rešena kako je "Miha" priželjkivao. I to zahvaljujući Bolonjinom "super Srbinu iz Austrije", Marku Arnautoviću.

Međutim, sada je usledio šok, osvojen je samo bod protiv poslednjeplasirane Salernitane, i to i pored rezultatskog vođstva.

Bolonja, koja je 12. na tabeli, nije blizu opasne zone (sada ima deset bodova više od Kaljarija koji se nalazi ispod crte), pa se minulih dana u lokalnim medijima govorilo da glavni razlog razmišljanja o "uručivanju zahvalnice" Mihajloviću apatičnost ekipe koja je dovela do serije loših rezultata. Čak se i spominjao Andrea Pirlo kao eventualni naslednik Mihe, ali... te priče su privremeno stale posle pobede nad Specijom. Sada će, međutim, opet biti pokrenute jer je Salernitana tek deveti put, u 25 ovosezonskih mečeva, izbegla poraz. I to baš protiv Mihajlovićeve Bolonje.

Bonus video: Kada je na Kup Koraća ušao vojni orkestar, "delije" i "grobari" su zagrmeli zajedno

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!