LUKA JOVIĆ "OTPISAN": Real nemoćan u Parizu, PSŽ slavi sudijsku nadoknadu vremena, a Mančester siti - strašan (VIDEO)

Č. V.

15. 02. 2022. u 22:56

PSŽ je uspeo u samom finišu utakmice da slomi Real Madrid (1:0) na "Parku Prinčeva" u prvoj utkamici osmini finala Lige šampiona, a junak pobede bio je Kilijan Mbape.

ЛУКА ЈОВИЋ ОТПИСАН: Реал немоћан у Паризу, ПСЖ слави судијску надокнаду времена, а Манчестер сити - страшан (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Francuz je na ovaj način ispravio grešku Lionela Mesija koga su sekunde delile da ponese epitet tragičara ovog susreta.

Igrao se četvrti minut nadoknade kada je sjajni napadač "svetaca" iskoristio asistenciju Nejmara, savladao Tiba Kurtou i doneo važnu pobedu timu Maurisija Poketina.

Navikao je omaleni Argentinac da bije bitke na terenu protiv "kraljevića" i sada je imao priliku da sruši velikog rivala, no to nije uspeo on, ali jeste Mbape. Igrao se 61. minut kada je bivši igrač Barselone promašio penal, tačnije kada mu je udarac sa bele tačke zaustavio reprezentativac Belgije.

Svemu je prethodio prekršaj Danija Karvahala nad Mbapeom. Sudija Danijele Orsato nije imao dilemu - pokazao je na 11 metara, ali Mesi nije bio precizan.

Trener "kraljevića" Karlo Anćeloti ni na ovoj utakmici nije pružio šansu srpskog napadaču Luki Joviću. To praktično znači da je napadač "otpisan".

Što se tiče utakmice u Lisabonu, Mančester siti je razneo Sporting (5:0) i praktično završio posao u ovom dvomeču. Druga utakmica bi za izabranike Pepa Gvardiole trebala da bude formalnost.

RADOST Fudbaleri Mančester sitija/FOTO: AP/Tanjug

Mrežu Adana su tresli Bernardo Silva dva puta, Rijad Marez, Fil Foden i Rahim Sterling. Treba reći i da je Portugalca VAR sprečio da postigne het-trik. Njegov treći pogodak je poništen zbog ofsajda.

Revanši oba duela igraju se u Madridu i Mančesteru, a na programu su 9. marta od 21 sat.

BONUS VIDEO: VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024