NE BISTE GA PREPOZNALI: Miodrag Grof Božović ne liči na sebe (FOTO)

Novosti online

04. 02. 2022. u 11:32

ŠTA se desilo sa Miodragom Grofom Božovićem? Bivši trener Crvene zvezde i aktuelni strateg Arsenala iz Tule Miodrag Grof Božović došao je u centar pažnje javnosti nakon drastičnih fizičkih promena nakon kojih ga neki ljubitelji fudbala nisu prepoznali.

НЕ БИСТЕ ГА ПРЕПОЗНАЛИ: Миодраг Гроф Божовић не личи на себе (ФОТО)

Foto: N.Paraušić

Grof ne liči na sebe, što se vidi po poslednjim fotografijama, a u svom stilu je prokomentarisao šta je dovelo do takve promene.

- Nije baš preko jedne noći, jeste preko 30. Počeo sam naglo da sedim, kosa je postala sve ređa, obrve su pobelele i eto rezultata pred vama - rekao je Božović za Sportklub.

Fotografije koje se pojavljuju po ruskim sajtovima i društvenim mrežama otkrivaju novog Grofa.

- Svako čudo za tri dana, tako i ovo. Prilagodljiv sam čovek, već sam se navikao na novi izgled. Čik da neko sad kaže kako je lagodan trenerski život, izazivam na dvoboj - kazao je Grof između ostalog.

Bivši fudbaler Zvezde Đorđe Despotović nova je udarna igla Božovićevog tima, a na predstavljanju je fotografisan upravo sa Grofom.

- Višegodišnje poznanstvo uticalo je, svakako, na izbor u okolnostima kada se mimoilazio sa Rubinom, plus podatak – izabranica njegovog srca je iz Tule, uskoro će postati otac. Dovoljno da se sklopi mozaik i potpiše ugovor, kako bismo ostvarili zacrtane planove u bliskoj budućnosti - zaključio je Božović.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)