JOŠ SAMO JEDAN DAN! Osvoji Poršea sa samo jednim tiketom

Promo

30. 01. 2022. u 10:00

ISKORISTI poslednju priliku, dupliraj bodove i budi pobednik.

ЈОШ САМО ЈЕДАН ДАН! Освоји Поршеа са само једним тикетом

FOTO: Promo

Ostao je još jedan dan do kraja najvećeg kladilačkog takmičenja u regionu. 

U Mozzartovoj gladijatorskoj areni svaki dan je bila prilika da budeš pobednik, svaki dan su te čekala nova iznenađenja i izazovi. Borba s nepoznatim protivnikom neke je zatekla nepripremljene, ali većina je opravdala očekivanja i bila na visini zadatka.

Ovo je poslednja prilika da uđeš u arenu, i osvojiš sjajne nagrade. Jer se danas DUPLIRAJU BODOVI. Dakle, svi poeni koje osvojiš (računaju se prva tri onlajn tiketa sportskog i uživo klađenja u danu) biće duplirani, a maksimalan broj poena koje možeš da osvojiš u jednom danu je 300.000. Što znači da za samo jedan dana možeš da stigneš do samog vrha i dođeš do Porše Makana.

Ako se još nisi priključio gladijatorskim borbama – nije kasno.

Ako si preskočio nekoliko borbi – nije kasno.

Ako tek sad prvi put čuješ za Mozzart Gladijatora – ni za tebe nije kasno.

Sport je već nebrojano puta režirao nezamislive preokrete i promovisao u heroje one koje dotad niko nije smatrao potencijalnim pobednicima? Moguće je ući u igru u 89. minutu, i kroz nekoliko desetina sekundi preokrenuti tok utakmice u svoju korist – videli smo to toliko puta kroz istoriju, i svedočimo sličnim scenarijima vrlo često.

Zato se uključi – na talonu je Porše Makan za najboljeg i ČETIRI MILIONA koji će podeliti sto najboljih u ukupnom plasmanu, ali i atraktivne dnevne i nedeljne nagrade. 

Odigraj odmah. Budi pobednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!