"PRVO MESTO NAMA PRIPADA" Dejan Stanković veruje igračima "300 odsto"

Z. ĆOROVIĆ

13. 01. 2022. u 10:01

NE pamti se kada je početak prolećnih priprema na "Marakani" bio ovako vatren, sa porukama u kojima je prštalo od optimizma i vere da će titula biti odbranjena.

ПРВО МЕСТО НАМА ПРИПАДА Дејан Станковић верује играчима 300 одсто

FOTO: FK Crvena zvezda

U četiri prethodne godine nikada ni Partizan nije bežao pet bodova, pa je razumljivo što je trener crveno-belih Dejan Stanković već na prvoj prozivci poveo svoje igrače u žestok juriš.

- Želim da nastavimo da budemo grupa, jer kada smo zajedno, onda smo mnogo nezgodan protivnik. Verujem 300 odsto u vas. Mogu svakog da pogledam u oči, možete i vi mene. Samo želim da budemo pravi. Od danas, pa do 26. maja - Zvezda, Zvezda, Zvezda i samo Zvezda. Verujem da možemo da napravimo ono što želimo. To nije čudo, već nešto što nama pripada. Srećno, momci - oštar govor održao je Stanković u svlačionici, poput generala pred početak velike bitke.

Crveno-beli danas odlaze u Antaliji gde će se pripremati tri nedelje.

- Čeka nas jako važan put, početak prolećnog dela sezone. Svesni smo i znamo u kakvoj smo situaciji, tako da ćemo veoma predano krenuti sa pripremama. Fokusirani smo i spremni da odgovorimo na sve izazove. Idemo u Antaliju gde imamo fenomenalne uslove, tamo ćemo odraditi kompletne pripreme i odigrati sve kontrolne utakmice. Imamo nekoliko pozitivnih fudbalera na koronu. To su kapiten Borjan, Bakajoko i Lučić. Njih trojica sigurno neće putovati, ali imaćemo momke iz Grafičara, igrače koji su se vratili sa pozajmica i naš standardni roster koji ćemo povesti. Samim tim, imaćemo 24 igrača, i četiri ili tri golmana, dok se ne vrati Borjan.

Stanković se video sa novim napadačem Ohijem, ali nije pričao o drugim pojačanjima.

- Nisam predao nikakav spisak želja za pojačanja. Više puta sam rekao da su transferi živa tema. Na tome se radi i to je pitanje za naše direktore -Zvezdana Terzića i Mitra Mrkelu. Video sam se sa Ohijem, popričali smo. Momak je svestan gde je došao, zna zahteve koje klub ima od njega. Ovo je za njega prava sredina da se dokaže i pokaže - istakao je Stanković. 

U Australiji bista za Noleta

STANKOVIĆ i Crvena zvezda svim srcem podržavaju Novaka Đokovića.

- Svu ovu nepravdu pretvoriće u svoju snagu. Novak je neko ko je dokazao da u najtežim momentima ima snagu i unutrašnji mir da se izdigne iz svih problema. Tako će biti i ovaj put. Ubeđen sam da će igrati i boriti se za sebe i svoju pravdu. Ne znam da li je istina kada neko osvoji nešto deset puta, da mora da mu se postavi bista, ali sigurno je da će ako to napravi dokazati da je stvarno najveći - ističe Stanković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega