ŠOU NA OLIMPIKU, A SERGEJ GLAVNA ZVEZDA: Milinković- Savić dominantan u rimskoj goleadi (FOTO)

Milica Ostojić (Rim)

07. 01. 2022. u 15:36

"MNOGO je crnih momenata i daleko smo od četvrtog mesta, ali ja želim da stignem do Lige šampiona", reko je Sergej Milinković Savić nakon duela Lacija i Empolija (3:3) na Olimpiku.

ШОУ НА ОЛИМПИКУ, А СЕРГЕЈ ГЛАВНА ЗВЕЗДА: Милинковић- Савић доминантан у римској голеади (ФОТО)

Foto: EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Posebno dnevni list "Il Mesađero" daje prostor jučerašnjoj utakmici i majstoriji našeg reprezentativca Sergeja Milinković-Savića, detaljno opisuje njegovu maestralnu igru. Veština Srbina na "Olimpiku" sa dva gola donela je izjednačenje Laciju.

FOTO: Il Mesađero

Tekst krasi naslov kojim se klanjaju Srbinu "Milinković spasava Lacio".

- Njegova noga doprinela je kod sva tri gola. Spašava lacio u prvom sunovratu Nove godine, zgrabio je loptu i doneo Laciju izjednačenje, on je kao jedna kometa, on leti ka nebu, to je još jedan njegov pečat, a on Sergeju uvećava vrednost na fudbalskom tržištu, najavljujući da će "sesti sa Lotitom da razgovaraju".

Sergej i Lacio, stoji u zaključku, sledeće nedelje dobijaju pojačanje u vidu Formelua, ali je juče "Milinković - Savić bio vakcina za Lacio".

Na kraju pišu da je SMS podržao Novaka Đokovića posebnom porukom na Instagramu sa znakom Mišića.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)