HRVATI U NEVERICI: Najbolji golgeter snimio pesmu sa turbofolk pevačicom iz "Zvezda Granda" (VIDEO)

Novosti online

03. 01. 2022. u 19:17

“Mamiš me danju, mamiš me noću, igraš mi se s glavom samo tvoje telo hoću. Zaljuljaj kukovima, pokaži sve što imaš, nek noćas sve zaigra, nek ljubav dominira", peva najbolji strelac fudbalskog prvenstva Hrvatske, čija je javnost potpuno zbunjena njegovim "turbofolk izletom" u svet muzike.

ХРВАТИ У НЕВЕРИЦИ: Најбољи голгетер снимио песму са турбофолк певачицом из Звезда Гранда (ВИДЕО)

Jutjub

Golgeter Rijeke, za koju je ove sezone u HNL-u dao već 14 golova, Josip Drmić, rešio je da uplovi i u "glazbene vode", javljaju hrvatski mediji.

Napadač reprezentacije Švajcarske, snimio je duet s Oliverom Matijević, turbofolk pevačicom iz Zadra koju zovu i "hrvatska Kim Kardašian". Drmić je, takođe, bio i jedan od trojice koautora pesme, javlja portal "24sata.hr".

- Kao što mnogi znaju, ja sam neko ko je otvoren za sve. Pogotovo kad je muzika u pitanju, tad nema granica. Ovaj put sam u sasvim drugačijoj ulozi, ali srećan što sam deo ovog projekta. Hteo sam nešto drugačije i ova pesma je autobiografska, a samim time je i drugačija i posebna. Olivera i ja smo našu ideju pretvorili u stvarnost i napravili ovu pesmu. Bilo je tu mnogo muke, ali na kraju mislim da smo dočarali poruku ove pesme, prenosi pomenuti medij reči Drmića, koji je početkom jeseni objavio i singl "Feel bad (club edit)".

Olivera Matijević, inače, karijeru je započela 2018. godine nastupom u “Zvezdama Granda”, no ispala je već u prvom krugu.

Medijsku pažnju privukla i kratkom vezom s pevačem Darkom Lazićem, podseća "24sata.hr".

- Dragi moji, poklanjam Vam ovu pesmu i nadam se da ćete uživati u njoj! Ideja koja se pretvorila u stvarnost, sretna sam i ponosna na ovaj projekt. Pesma koja je nastala iz mog “zašto mi to radiš” je napokon "out"! Bilo je ovde mnogo truda i mislim da smo Josip i ja dočarali poruku ove pesme - napisala je Olivera na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!