DUŠAN VLAHOVIĆ, OD GREŠKE DO KAPITALCA: Srbin ide tamo gde ga nisu hteli 2020. godine

Novosti online

31. 12. 2021. u 11:18

DUŠAN Vlahović je imao godinu iz snova. Oborio je mnoge rekorde, kako Serije A, tako i Fiorentine. Nije silazio sa naslonih strana medija na Apenina.

ДУШАН ВЛАХОВИЋ, ОД ГРЕШКЕ ДО КАПИТАЛЦА: Србин иде тамо где га нису хтели 2020. године

FOTO: AP

I kakva je bila kompletna godina, takav je i poslednji dan za Srbina. 

Naime, Katalonski Mundo Deportivo piše da je 21-godišnji Dušan Vlahović jedna od ozbiljnijih opcija za napad Barselone.

Navodno, Erling Haland je glavna želja na Kamp Nou, a Srbin bi došao u slučaju da  Haland izabere Real, Mančester Siti, Pari Sen Žermen...

Uz to stoji i veliki upitnik da li Barsa ima pare za Norvežanina, jer pored 75.000.00 evra potrebnih za obešećenje Borusiji Dortmund treba podmiriti i uvek alavog menadžera Mina Rajolu.

Katalonci se nadaju da bi mogli da Halanda privuku time što bi imao zagarantovano mesto startera, a birao je već zbog toga i Salcburg i Borusiju Dortmund pre mnogo većih klubova u kojima bi možda sedeo na klupi. Međutim, pitanje je ko to pa ne bi gurao Norvežanina u prvu postavu...

Vlahović je prema pisanju pomenutog izvora realnija varijanta, ne baš u januaru, ali na leto bi Dušan mogao put Katalonije. 

Vlahovićevi menadžeri su ga navodno već nudili Barseloni, ali to je bilo 2020. kada je Luis Suarez otišao u Atletiko. Tada na stadionu Kamp Nou nisu bili zainteresovani, napravili su grešku koju će sada mnogo skuplje da plate.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE TUŽAN DAN ZA MENE, SEVILJA JE MOJA LJUBAV Legenda tima odlazi na kraju sezone, od kluba ovo nije očekivao