LUKA JOVIĆ SE VRAĆA NA KLUPU: Renesansa Srbina u Realu je završena?

Novosti online

11. 12. 2021. u 21:30

LUKA Jović će opet gledati mečeve Reala s klupe za rezervne igrače.

ЛУКА ЈОВИЋ СЕ ВРАЋА НА КЛУПУ: Ренесанса Србина у Реалу је завршена?

Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Jovićeve bravure protiv Real Sosijedada, pa zapažen nastup u pobedi nad Interom u Ligi šampiona, za prvo mesto madridskog Reala u grupi, bile su povod da navijači našeg golgetera pomisle da će se njegova "renesansa" nastaviti.

Ipak, stvari od danas stoje drugačije.

I to prilično drugačije.

Podsetimo, kada se početkom utakmice s Real Sosijedadom povredio "nedodirljivi starter" (i jedini špic u postavci Karla Anćelotija), Karim Benzema, italijanski stručnjak je pogledao ka klupi i pozvao Srbina.

Luka Jović je tu ukazanu šansu iskoristio za gol i asistenciju, zaigrao je umesto povređenog Francuza i protiv Intera, ali na predstojećem gradskom derbiju s Atletikom po svoj prilici će meč gledati s klupe za rezerve jer se Benzema oporavio.

Luka Jović / FOTO: AP/Tanjug

- Karim je danas trenirao i to sasvim dobro. Oseća se fino, spreman je i sutra će igrati, najavio je trener Karlo Anćeloti pred nedeljni derbi Madrida.

Kako italijanski stručnjak u formaciji koristi samo jednog klasičnog napadača, to bi trebalo da znači da će Benzema biti u špicu, a Jović čekati "mrvice" na klupi.

Francuski špic je sa pravom prvi izbor Anćelotija, jer je trenutno najbolji strelac španskog prvenstva s 12 pogodaka, a pet ih je dao u Ligi šampiona.

Jović je, nedugo nakon što je doživeo da ga saigrači bojkotuju, taman dočekao priliku da igra za Real Madrid, a na novu će morati da pričeka.

Utakmica Real - Atletiko igra se u nedelju od 21 sat, a Jovićev klub, vodeći na tabeli španskog šampionata, u gradski derbi ulazi sa tačno deset bodova više od "jorgandžija".

BONUS VIDEO: Slobodni asovi - transferi ovih igrača bi od januara mogli da promene fudbal

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)