ZVEZDA ČASTI NAVIJAČE: Ponesi šal i gledaj besplatno utakmicu protiv Radnika

Novosti online

10. 12. 2021. u 22:03

FUDBALSKI klub Crvena zvezda će, povodom plasmana u osminu finala Lige Evrope, omogućiti besplatan ulaz, uz šal, na stadion "Rajko Mitić" na meč protiv Radnika u 20. kolu Superlige Srbije koji je zakazan za ponedeljak od 18 časova.

ЗВЕЗДА ЧАСТИ НАВИЈАЧЕ: Понеси шал и гледај бесплатно утакмицу против Радника

FOTO: FK Crvena zvezda

Crveno-beli su ponovo napravili sjajne rezultate u Evropi. Ovoga puta šampion Srbije je kao prva ekipa na tabeli u grupi F prošao direktno u osminu finala drugog po jačini takmičenja na Starom kontinentu.

Na taj način Zvezda je ostvarila najveći uspeh još od Tokija i titule prvaka sveta. Upravo plasman u nokaut fazu Lige Evrope jeste čestitka prvotimaca kluba sa "Marakane" za godišnjicu titule šampiona sveta koju crveno-beli tradicionalno obeležavaju 8. decembra već 30 godina u nazad.

 
Navijači Zvezde su pokazali sjajan odziv ove sezone i konstantno davali vetar u leđa igračima na terenu. Ceo stručni štab, kao i fudbaleri neprestano ističu koliko znači podrška sa tribina, koja uvek daje dodatan motiv i budi poseban naboj na terenu.

"Delije" su pokazale sjajne reakcije i veliko oduševljenje nakon plasmana u osminu finala Lige Evrope, a upravo zbog velike vernosti i neprestane podrške, Zvezda je rešila da se zahvali navijačima besplatnim ulazom na "Marakanu" na meč protiv Radnika iz Surdulice. Iako će vreme u ponedeljak biti nešto hladnije, u taboru kluba iz Ljutice Bogdana veruju da će navijači doći u velikom broju i ponovo pokazati da su najbolji širom Evrope i sveta! Ono što bi trebalo napomenuti da će ulaz biti besplatan uz šal.

BONUS VIDEO: Zvezdan Terzić na aerodromu u Portu posle utakmice Braga - Zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)